Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ηχούν σειρήνες στην Τούμπα!!

Οι σειρήνες ηχούν πλέον, εκκωφαντικά. Τα -από σκληρά μέχρι απειλητικά- μηνύματα πλημμυρίζουν την Τούμπα. Γράφει ο Άρης Νικολάκης.
Ηχούν σειρήνες στην Τούμπα
«Η υπομονή μας τελειώνει. Ξυπνάτε … »!
Waaaaaarniiiiiing, κατά πως λέει κι ο Γιώργος Τράγκας κάθε πρωί στο σόου του στον Real fm! Προειδοποίηση για παίκτες αμέσως αλλά κι εμμέσως πλην σαφώς για διοικητική και τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Αναρτήθηκε με πανό στις κερκίδες του αθλητικού Κέντρου της Νέας Μεσημβρίας, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Πόντιοι Κατερίνης 4-1 … Waaaaaarniiiiiing!
Οι σειρήνες ηχούν πλέον, εκκωφαντικά. Τα – από σκληρά μέχρι απειλητικά -μηνύματα πλημμυρίζουν την Τούμπα. Προηγήθηκαν αναρτήσεις ανακοινώσεων πολλών Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο.
Με αιχμηρές αναφορές σε παίκτες και διοίκηση αλλά με σαφή πίστωση χρόνου και δήλωση εμπιστοσύνης για το Λάζλο Μπόλονι. Στο στόχαστρο των φίλων του «δικέφαλου» είναι ουσιαστικά, οι παίκτες. Τα … βόλια τους παίρνουν – ως είθισται – και την διοίκηση. Ποια διοίκηση; Τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Από αυτόν άρχιζε και σε αυτόν τελείωνε η προηγούμενη διοίκηση.
Ίσως τώρα, αλλάξουν κάποια δεδομένα κι κάποιες ισορροπίες με την είσοδο των υιών του αρωγού της ΠΑΕ Γιώργου Σαχπατζίδη. Ίσως! Οι παίκτες όμως, τραυματίες και μη έχουν εξοργίσει τους ΠΑΟΚτσήδες. Κι ενώ αναγνωρίζουν τις οφειλές της ΠΑΕ για δεδουλευμένα μηνών, δεν συγχωρούν τις επιλογές αγώνες εκτός συνόρων, για να παίξουν καλή μπάλα.
Η αλήθεια είναι, ότι το λάδι της υπομονής σώθηκε στο καντήλι της αγιοποίησης παικτών του ΠΑΟΚ. Στους τελευταίους 5 αγώνες το κέρδος μόλις 2 βαθμών και η ζημιά 13 έφεραν τα πάνω κάτω στην Τούμπα. Σκεφτείτε απλά, την … αποκαθήλωση του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ήταν μετά τον Πάμπλο Γκαρσία δεύτερο τη τάξη λαϊκό είδωλο!
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν συγκρίνεται επειδή αναγνωρίζεται ως σούπερ σταρ. Ο Χιλιανός με τα τερτίπια του εκτέθηκε μεν, ο ίδιος για την αδιαφορία του. Εξέθεσε δε, τεχνική και διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ για την ανοχή τους σε αυτά.
Το κύμα πάντως, υποστήριξης του Λάζλο Μπόλονι αφήνει περιθώρια αναστροφής του κλίματος στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος προπονητής αν και Βαλκάνιος αναντάμ παπαντάμ διαχειρίζεται την κρίση και τα προβλήματα του ΠΑΟΚ με αγγλικό φλέγμα, με γαλλική φινέτσα, με ιταλική χάρη και με ελβετική διακριτικότητα. Μέγα λάθος του. Όσο μάλιστα, αργεί κατ΄ αρχήν να το κατανοήσει, στη συνέχεια να το εμπεδώσει και τελικά, να το διορθώσει; Τόσο επιταχύνει τον χρόνο του στον ΠΑΟΚ!
Δεν τον βοηθά όμως, και η διοίκηση της ΠΑΕ. Το Πρωτοδικείο βέβαια, δεν την έχει ορίσει επίσημα αλλά… Ανεπίσημα αυτή διαχειρίζεται την εξουσία στην Τούμπα. Ως εκ τούτου φορτώνεται και τις ευθύνες για την έλλειψη βοήθειας στον Λάζλο Μπόλονι για να αντιληφθεί που είναι και με ποιους συμβιώνει. Το πάθημα με το Μάριο Μπερέτα, δεν έγινε μάθημα.
Ο Ιταλός προπονητής – επιλογή του Ζήση Βρύζα – δεν προσανατολίστηκε σωστά από την διοίκηση της ΠΑΕ. Έγινε ο ΠΑΟΚ μαλλιά – κουβάρια. Πήρε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Έφυγε αφήνοντας πίσω του συντρίμμια. Δεν πρέπει να γίνει το ίδιος λάθος με το Λάζλο Μπόλονι. Χρειάζεται προσανατολισμό από την διοίκηση της ΠΑΕ.
Εδώ κινδυνεύει να ξεμείνει ο ΠΑΟΚ από παίκτες με τόσους τραυματισμούς… Και πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις αιτίες οι οποίες προκάλεσαν αυτή τη γάγγραινα στον «δικέφαλο». Ούτε καν μία συνάντηση κορυφής δεν έγινε. Για να συζητηθεί και να λυθεί το μυστήριο. Ούτε μία προσπάθεια εξηγήσεων για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Πέρα του κουρνιαχτού με τις οφειλές της ΠΑΕ στους παίκτες!
Έτσι ο ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Και δικαίως εξεγείρεται ο κόσμος του. Βάλλει εναντίον παραγόντων και παικτών. Αφήνει όμως, στο απυρόβλητο το Λάζλο Μπόλονι. Εάν βέβαια, κι αυτός δεν λάβει τα μέτρα του, θα γνωρίσει κι από την ανάποδη τους φίλους του ΠΑΟΚ. Προς το παρόν τους γνωρίζει από την καλή!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: