Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Είδε Μπαμπούνσκι ο Σαβέφσκι!!

Τον 17άχρονο γιο, πρώην παίκτη της ΑΕΚ Μπόμπαν Μπαμπούνσκι, Νταβίντ, τσεκάρει ο Τόνι Σαβέφσκι για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Είδε Μπαμπούνσκι ο Σαβέφσκι
Τον 17άχρονο Νταβίντ Μπαμπούνσκι, γιο του πάλαι ποτέ κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ Μπόμπαν Μπαμπούνσκι εξετάζει η Ένωση και δη ο Τόνι Σαβέφσκι, σύμφωνα με δημοσίευμα της "SportDay".
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Σαβέφσκι τσέκαρε τον Νταβίντ Μπαμπούνσκι στα Σκόπια και στην αναμέτρηση της εθνικής Νέων (Κ19) της ΠΓΔΜ κόντρα στην Ελβετία.
Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ και ανήκει στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα! Μάλιστα, θεωρείται σπουδαίο ταλέντο στις Ακαδημίες των Μπλαουγκράνα, με τον Πεπ Γκουαρδίολα το περασμένο καλοκαίρι να επιτρέπει στον Μπαμπούνσκι ακόμα και να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα της "Μπάρτσα"!
Εννοείται ότι οι Καταλανοί δύσκολα θα αφήσουν ένα τέτοιο ταλέντο ελεύθερο. Ωστόσο, ο ίδιος ο 17άχρονος φέρεται να "ψάχνεται" να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αφού θεωρεί πως με τόσους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να υπάρχουν μπροστά του δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες.
Αν ο πιτσιρικάς Μπαμπούνσκι μείνει ελεύθερος, τότε η ΑΕΚ, μέσω της γνωριμίας του πατέρα του παίκτη με τον Σαβέβσκι, έχει ελπίδες να "αρπάξει" ένα μεγάλο ταλέντο.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: