Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Στάθης:«Δεν θα ζητήσει πολιτικό άσυλο ο Ψωμιάδης»


psomiadis

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Revolution» μίλησε ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη,Χρήστος Στάθης, ο οποίος στην αρχή αφού διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται στα Σκόπια, στη συνέχεια τόνισε πως ο Μάκης Ψωμιάδης δεν θα ζητήσει πολιτικό άυλο.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Στάθης:
Για το δημοσίευμα της Σκοπιανής εφημερίδας «Utrinski Vesnik» για το ότι ο Μάκης Ψωμιάδης θα ζητήσει να μείνει τη γειτονική χώρα με το πρόσχημα του πολιτικού ασύλου: Το πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους και δεν ισχύει γιατί δεν θέλει να δυσχεράνει το έργο των Ελληνικών Αρχών. Δεν θα ζητήσει πολιτικό άυλο γιατί δεν έχει λόγο. Η πηγή του συγκεκριμένου δημοσιεύματος ξεκίνησε από την Ελλάδα, όταν είχε μιλήσει για πολιτική κράτηση.
Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον πελάτη του: «Μίλησα με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη και μου είπε πως θέλει να γίνει η έκδοσή του στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι κρατούμενος και όχι προφυλακιστέος».
Για αν θα κρατηθεί στα Σκόπια 40 μέρες: «Δεν νομίζω να κάτσει εκεί 40 μέρες, πιστεύω θα κρατηθεί 20 με 30 μέρες το πολύ».
Για το που θα γίνει η κράτησή του όταν και αν θα ολοκληρωθεί η έκδοσή του στην Ελλάδα: «Σε κάποιο από τα γειτονικά σωφρονιστικά ιδρύματα του κέντρου όπως αυτό της Χαλκίδας».
Για το λόγο που διέφυγε για δεύτερη φορά: «Ο κ. Ψωμιάδης περίμενε να κλείσει ο φάκελός του για να εμφανιστεί. Το ξέρω ότι ήταν λάθος αλλά ήταν μια παρορμητική συμπεριφορά ενός αθώου ανθρώπου».
Για το ότι εμπλέκεται και σε υπόθεση διαφυγής κερδών όταν ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ: «Πρόκειται για φορολογική παράβαση».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: