Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τους πήρε τα λεφτά ο Κάλβο

Ο νέος προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Νικολάι Κοστόφ, θα πρέπει να ξεχάσει τις χειμερινές μεταγραφές, γιατί δεν υπάρχει ευρώ ούτε για δείγμα. Αιτία; Ο Τόνι Κάλβο.
Τους πήρε τα λεφτά ο Κάλβο
Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε η Λέφσκι Σόφιας, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο γνώριμός μας Τόνι Κάλβο. Ο νέος τεχνικός της βουλγαρικής ομάδας, Νικολάι Κοστόφ, έχει ήδη ενημερωθεί από τον ιδιοκτήτη της Λέφσκι, Τοντόρ Μπάτκοφ, ότι δεν πρόκειται να δαπανηθούν χρήματα τον Ιανουάριο για μεταγραφές, καθώς το καλοκαίρι διέθεσε 800.000 ευρώ για μεταγραφές και τώρα δεν υπάρχει… μία. Ο μόνος τρόπος ενίσχυσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα είναι με ελεύθερους παίκτες.
Η ιστοσελίδα "blitz.bg" εξηγεί τους λόγους της οικονομικής στενότητας της Λέφσκι: "Ο Ισπανός Τόνι Κάλβο είναι ο κύριος λόγος, που η Λέφσκι δεν έχει χρήματα να ξοδέψει, καθώς τα κόστισε 500.000 ευρώ. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει 300.000 ευρώ προκαταβολή στον παίκτη και τον ατζέντη του κατά τις υπογραφές των συμβολαίων και τον ετήσιο μισθό του.
Το συμβόλαιο του Κάλβο είναι για 1+1 χρόνο και στο τέλος της σεζόν μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο και αν πραγματικά φύγει χωρίς το παραμικρό όφελος για τη Λέφσκι θα είναι η χειρότερη μεταγραφή των τελευταίων ετών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: