Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ασταμάτητη η Ρεάλ, βυθίζονται τα κίτρινα υποβρύχια!!

Η Ρεάλ «άλωσε» το Municipal El Molinón χάρη στην καταπληκτική εμφάνιση του Ντι Μαρία, ενώ η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε από την ουραγό του ισπανικού πρωταθλήματος, Ρασίνγκ.
Ασταμάτητη η Ρεάλ, βυθίζονται τα κίτρινα υποβρύχια!
Η Ρεάλ πέρασε μια εύκολη νύχτα, κερδίζοντας τη Χιχόν με 0-3 και κρατώντας τη στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άνχελ Ντι Μαρία, με ένα γκολ και μία ασίστ. Οι Μαδριλένοι ήταν ανώτεροι από την αρχή του αγώνα και ευτύχισαν να προηγηθούν στο 34' με τον Ντι Μαρία, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το 2-0 ήρθε στο 65' με τον συνήθη ύποπτο... Κριστιάνο Ρονάλντο, με δημιουργό τον εκπληκτικό Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 74'. Στο 80' η Χιχόν έμεινε με δέκα χάρη στη δεύτερη κίτρινη του Εγκουρέν (η πρώτη ήταν στο 22') και στην εκπνοή του αγώνα ο Μαρτσέλο διαμόρφωσε το τελικό σκορ ύστερα από ασίστ του Μπενζεμά.
Στον άλλο αγώνα πάλι δεν είχαμε πολύ θέαμα, αλλά το γκολ του Στουάνι με ασίστ του Αρανά στο 28' ήταν αρκετό για τη Ρασίνγκ Σανταντέρ ώστε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Από εκεί και πέρα η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να γυρίσει το σκορ, κάνοντας μάλιστα και δύο αλλαγές στο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «El Sardinero», μένοντας έτσι στην 12η θέση και περιμένοντας για τα... χειρότερα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: