Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Δύο ο Γκέντνερ, δύο και ο Ποντόλσκι!!

Ο Γκέντνερ σκόραρε δύο φορές για την Στουτγκάρδη, ο Ποντόλσκι δύο φορές για την Κολωνία και τα «κριάρια» έφυγαν από την «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» (2-2).
Δύο ο Γκέντνερ, δύο και ο Ποντόλσκι
Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 22', όταν ο Χάιναλ έκανε την κεφαλιά και ο Ρένζινγκ μπλόκαρε την μπάλα. Στο 31' ο Γιάγιαλο θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 για τα «κριάρια», όμως ο Ουλράιχ του είπε «όχι» σε τετ α τετ και στο 29' ήρθε η ισοφάριση.
Ο Γκέντνερ με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ στο 36' ο Γερμανός μέσος έφερε τα πάνω κάτω και με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους γηπεδούχους! Στο 38' ο Ρένζινγκ έκανε απίστευτη απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Κακάου και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 2-1. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός ήταν καλός, με τον Γιάγιαλο να φτάνει και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο Ουλράιχ δήλωσε και πάλι «παρών».
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Χάρνικ δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 57' και το παιχνίδι πήγαινε εκεί που το ήθελαν ο Λαμπαντία και οι παίκτες του. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ, ο Ποντόλσκι βρέθηκε σε καλή θέση στο 84', γύρισε, όμως δεν μπόρεσε να σουτάρει. Στο 88' ο διεθνής Γερμανός λύτρωσε τα «κριάρια» και με ωραίο τελείωμα έκανε το τελικό 2-2!
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: