Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Τους πήρε αμπάριζα με Αμπάρκιολη!!

Μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, τώρα φωνάζει και η ΑΕΚ για τη διαιτησία, ζητώντας την παραίτηση Βασσάρα με αφορμή τα φαλτσοσφυρίγματα του Αμπάρκιολη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Τους πήρε αμπάριζα με Αμπάρκιολη!
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ θυμήθηκαν τα... προηγούμενα με τον Αμπάρκιολη στο περσινό ματς με τον Πανσερραϊκό, κάνοντας λόγο για "επιστροφές... καταστροφές" και για διαιτητές "μικρούς και λίγους", ενώ ζητά την παραίτηση του Κύρου Βασσάρα!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Ο κύριος Αμπάρκιολης επέστρεψε σήμερα, για να ολοκληρώσει το έργο, που μάλλον νόμιζε πως είχε αφήσει στη μέση από τον περυσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική.
Επέστρεψε για να καταστρέψει μέσα σε μία εβδομάδα ότι έδειχνε πως πήγε να αλλάξει στην ελληνική διαιτησία τη φετινή χρονιά, αλλά μάταια...
Άνθρωποι «μικροί» και «λίγοι» για να σφυρίζουν στη Super League, τοποθετούνται στους πίνακες για να εξετελέσουν και πάλι εντεταλμένες υπηρεσίες, κάποιων... διορισμένων.
Η ΑΕΚ προειδοποιεί αυτούς που σκέφτονται να αρχίσουν ξανά παιχνιδάκια στην πλάτη του κόσμου της και του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχουν ήδη βιάσει εδώ και χρόνια με τακτικές άλλων εποχών, ότι συνέχεια δεν θα υπάρξει.
Κύριε Βασσάρα, παραιτηθείτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: