Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Λεβ-άδειασαν από δυνάμεις!!

Σε ένα “άχρωμο” ματς Λεβαδειακός και Πανιώνιος μοιράστηκαν βαθμούς, καθώς έμειναν στο 0-0. Aυτά που θα θυμόμαστε είναι το δοκάρι του Φαβάλι στο 19' και η κόκκινη του Ριέρα μετά το τέλος του αγώνα για διαμαρτυρία.

Λεβ-άδειασαν από δυνάμεις
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του στο πρώτο μέρος, έχασε κάποιες καλές φάσεις, όπως το δοκάρι του Φαβάλι και το σουτ του Ζουρούδη, αλλά στην επανάληψη έχασε τον ρυθμό του, έκανε σωρεία λαθών και έκατσε σε αυτο το 0-0. Μια απ' τα ίδια και για τον Πανιώνιο, που σε ολόκληρο το ματς, δημιούργησε δύο όλες κι όλες καλές ευκαιρίες, με τα σουτ του Ριέρα και του Σάμαρη. Την κόκκινη αντίκρυσε ο Ριέρα μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς διαμαρτυρήθηκε στον Τάσο Κάκο ότι δεν άφησε την εξέλιξη της τελευταίας φάσης.

Άτυχος ο Λεβαδειακός
Ο Λεβαδειακός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 19' το δοκάρι και στο 28' η εξαιρετική απόκρουση του Ελευθερόπουλου σταμάτησαν τις προσπάθειες των Φαβάλι και Ζουρούδη αντίστοιχα, ενώ στο 36' ο Ζουρούδης και πάλι, ύστερα από όμορφη κάθετη του Μελισσά, πλάσαρε από αρκετά πλάγια, αλλά είδε την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία των “κυανέρυθρων”.
Οι Βοιωτοί είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς στο πρώτο μέρος, έβγαζαν ενέργεια στις κινήσεις τους, αντιθέτως με τον Πανιώνιο, που εκτός από ένα σουτ του Κούτσι (27'), έκανε πολλά λάθη και ήταν ιδιαίτερα νευρικός.
Λίγα πράγματα, κακός ρυθμός
Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε πολύ κακό ματς, καθώς οι “κυανέρυθροι” μπορεί να ανέβηκαν λιγάκι, αλλά εκτός από δύο καλά σουτ του Ριέρα (57') και του Σάμαρη (70'), δεν απείλησαν περαιτέρω. Αυτό που κατάφεραν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ήταν να περιορίσουν τους χώρους που έβρισκε ο Λεβαδειακός στο πρώτο μέρος και να μην του επιτρέψουν να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις μπροστά στην εστία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Ένα δυνατό σουτ του Ζουρούδη στο 49' ήταν η μοναδική φορά που απείλησαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, που δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Ελευθερόπουλου. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε συνεχώς, με τις δύο ομάδες να μένουν από δυνάμεις και να αρκούνται, τελικά, στον ένα βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για την συνέχεια και των δύο ομάδων στην Super League.
Το φιλμ του αγώνα

90+4' Κόκκινη κάρτα στον Ριέρα

90+4' Λήξη του αγώνα

87' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Στη θέση του Βασιλείου, ο Μαχαίρας

83' Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα

80' Κίτρινη κάρτα στον Αναστασόπουλο

77' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Στη θέση του Ζησόπουλου, ο Βιάνα

71' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Σκέμπρι, ο Γουνδουλάκης

70' Ωραίο σουτ του Σάμαρη ελάχιστα άουτ

68' Κίτρινη κάρτα στον Σκέμπρι


65' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Στη θέση του Κοιλιάρα, ο Γκρμπιτς

57' Πολύ καλό σουτ του Ριέρα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Κυριακίδη

54' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Κολοβού, ο Αναστασόπουλος

52'
Σουτ του Κούτσι, ο Λισγάρας βάζει το πόδι του προ του Κυριακίδη και παραχωρεί κόρνερ

49' Σουτ του Ζουρούδη λίγο άουτ

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45+2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

41'
Κεφαλιά του Λισγάρα, μπλοκάρει ο Ελευθερόπουλος

40' Κίτρινη κάρτα στον Σάμαρη

36' Πολύ μεγάλη φάση για τον Λεβαδειακό! Όμορφη κάθετη του Μελισσά στον Ζουρούδη, ο οποίος σουτάρει από πολύ πλάγια και η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία του Πανιωνίου

33' Kίτρινη κάρτα στον Κούτσι

28' Σουτ του Ζουρούδη από πολύ κοντά, ο Ελευθερόπουλος αποκρούει

27'
Σουτ του Κούτσι, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κυριακίδης

24' Aλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Γιόνσον, ο Πετκάκης

19' Ωραία πάσα του Μελισσά στον Φαβάλι, που σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου

7'
Σουτ του Κόρμπου άουτ

1' Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας (65’ Γκρμπιτς), Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου (87’ Μαχαίρας), Ζησόπουλος (77’ Βιάνα), Φαβάλι, Λισγάρας, Κόρμπος
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον (24’ Πετκάκης), Ριέρα, Κούτσι, Κουμορτζί, Κολοβός (55’ Αναστασόπουλος), Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σκέμπρι (71' Γουνδουλάκης).
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: