Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Παράπονα από Καραγεωργίου...!!

Τα παράπονά του για τη διαιτησία εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως οι κρητικοί θέλουν να έχουν ουσία, αλλά κάποιοι δεν τους το επιτρέπουν.
Παράπονα από Καραγεωργίου...
«Φεύγουμε στενοχωρημένοι γιατί χάσαμε το ματς έπειτα από προσπάθεια μεγάλη και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε βαθμό.
Στεναχώρια μας διπλή γιατί συμβαίνουν πράγματα και γεγονότα εις βάρος μας που δεν καταλαβαίνω από που προέρχονται και γιατί συμβαίνουν σε μας. Κάναμε καλή προσπάθεια, γενικά ήταν ανοιχτό παιχνίδι και από τους δύο, είχαμε προϋποθέσεις για γκολ, η μία ομάδα το σημείωσε, η άλλη έχασε ευκαιρίες και δεν το σημείωσε. Δεν είναι δίκαιο το 1-0, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ούτε η καλύτερη ομάδα.
Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, που είχαν κατοχή και οι δύο. Στα τελευταία δέκα λεπτά κάναμε γεμίσματα, αφού οπισθοχώρησε ο αντίπαλος, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική μας στον αέρα, στο υπόλοιπο προσπαθήσαμε με κάτω τη μπάλα και καλό ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο. Φαντάζομαι θα έχετε όλοι άποψη για το τι συμβαίνει και πως συμπεριφέρονται οι διαιτητές απέναντι στον Εργοτέλη. Θέλουμε ουσία αλλά δεν μας το επιτρέπουν», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου.
Έξαλλος ο Λαμπράκης
Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν και ο Σταύρος Λαμπράκης, ειδικά μετά την αποβολή του. Ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη έκανε τα παράπονά του κι επεσήμανε πως οι κρητικοί δικαιούνταν καλύτερο αποτέλεσμα. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά παράπονα από την διαιτησία. Έγιναν κάποιες φάσεις από τις οποίες δεν πήραμε αυτό που έπρεπε.
Ο Εργοτέλης ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα δικαιούμασταν το θετικό αποτέλεσμα», είπε ο Λαμπράκης για να αναφερθεί και στο επεισόδιο ανάμεσα στον Σπανό και τον Καραγεωργίου. «Δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο, απλά εκφράσαμε κάποια παράπονα, τα οποία δεν άρεσαν σε κάποιους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: