Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

"Βαθμός χωρίς γκολ δεν... γίνεται!"

Ρεαλιστής στις δηλώσεις του ο Κώστας Χαραλαμπίδης, σχολίασε πως η Δόξα δεν έχει την ποιότητα για να τελειώνει με ευκολία τις φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.
"Βαθμός χωρίς γκολ δεν... γίνεται!"
"Αν σε ένα παιχνίδι δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να πάρεις βαθμούς. Έτσι και εμείς δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν κάναμε γκολ, είχαμε δύο άτυχες στιγμές, μία στο πρώτο μέρος και από ένα λάθος μαρκάρισμα δεχτήκαμε ένα γκολ και όταν ανεβάσαμε την απόδοσή μας δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε.
Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, πιέζαμε, αλλά και πάλι από ένα λάθος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και μοιραία χάσαμε το παιχνίδι", σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των Δραμινών και στη συνέχεια συμπλήρωσε:
"Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει η ποιότητα που πρέπει να έχεις στην κατηγορία για να μπορείς να τελειώνεις τις φάσεις και αυτό το πληρώνουμε. Θέλει πολύ υπομονή γιατί αν θα δείτε στην ομάδα μας, τα περισσότερα παιδιά είναι νεαρά, δεν έχουν παραστάσεις από την κατηγορία και δεν μπορούν από την μια μέρα στην άλλη να κάνουν πολλά πράγματα.
Έχουν ταλέντο, διάθεση, θέληση, αλλά θέλει πολύ υπομονή. Η Ξάνθη έχει την ανάλογη ποιότητα και σε δύο φάσεις που έκανε, σημείωσε δύο γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: