Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η Ίντερ κατρακυλά, η Ουντινέζε κορυφή!!

Ο κατήφορος της Ίντερ δεν έχει τελειωμό, καθώς υπέστη κι άλλη ήττα με 1-0 μέσα στον «Σαν Σίρο» από την Ουντινέζε, ενώ η Νάπολι νίκησε εύκολα 4-2 τη Λέτσε.
Η Ίντερ κατρακυλά, η Ουντινέζε κορυφή!
Ο Ντι Νατάλε στο 73` έκανε όμορφη ενέργεια, έδωσε για τον Ίσλα, ο οποίος από κοντά πλάσαρε τον Σέζαρ και πάγωσε το «Σαν Σίρο». Από εκεί και πέρα, η Ίντερ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο η Ουντινέζε προστάτεψε το γκολ και πήρε τεράστια νίκη. Οι «νερατζούρι» έμειναν με 10 παίκτες στο 85ο λεπτό, λόγω αποβολής του αρχηγού τους, Χαβιέ Ζανέτι, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 89ο λεπτό καθώς αποβλήθηκε και ο Φερονέτι.
Στο "Σαν Πάολο", οι «παρτενοπέι» μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26ι λεπτό με τον Λαβέτσι. Η πίεση της Νάπολι συνεχίστηκε και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 33' με τον Καβάνι. Οι γηπεδούζχοι πήγαν στα αποδυτήρια με 3 γκολ μπροστά στο σκορ, καθώς στο 41' ο Ντεμαϊλί έκανε το 3-0. Στο 54` ο Μουριέλ μείωσε σε 3-1 για τη Λέτσε,  ο Καβάνι στο 82' έκανε το 4-1 και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 90' ο Κορβία.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: