Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Έσπασε την γκίνια η ΑΕΛ!!

Την πρώτη της νίκη στην Λάρισα πέτυχε η ΑΕΛ (2-1 την Παναχαϊκή), ενώ ο Πλατανιάς αυξάνει την διαφορά του στην κορυφή (2-0 τον Φωκικό)! Νέο διπλό τα Γιαννιτσά (1-0 τον Βύζα).

Έσπασε την γκίνια η ΑΕΛ!
Πρώτα γκολ και νίκη για ΑΕΛ
Η γκίνια έσπασε! Η ΑΕΛ πέτυχε τα πρώτα της γκολ στην Λάρισα και έφτασε στην δεύτερη νίκη της στη σεζόν επί της Παναχαϊκής. Οι φιλοξενούμενοι ήταν η πρώτη ομάδα φέτος που ταξίδεψαν στην Θεσσαλία, προκειμένου να παίξουν ποδόσφαιρο, η ΑΕΛ έκανε την καλύτερή της εμφάνιση φέτος και οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στη νίκη. Δύο κεφαλιές, μία από τον Ζεκίνια και μία από τον Σεσίνια, έδωσαν το προβάδισμα 2-0 στην ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Κόουλμαν να χάνουν και άλλες ευκαιρίες για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 60', όταν ο Αραμπατζής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση. Στο 62' οι Πατρινοί έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Σωτηρίου μετά την προσπάθεια του Ντίνα, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε νέο δοκάρι στο 86'. Αυτή τη φορά, όμως, ο Κυβελίδης στην εξέλιξη της φάσης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ΑΕΛ έφτασε στην πρώτη της νίκη στην AEL FC ARENA.
Προελαύνει ο Πλατανιάς!
Ο Πλατανιάς συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στην Football League, επιβλήθηκε του Φωκικού εύκολα 2-0 και παραμένει αήττητος! Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και άνοιξαν το σκορ στο 24'. Λίγο νωρίτερα ο Χάχαλη ανέτρεψε τον Ναζλίδη και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο Μιρτσέτα ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα την εστία του Λαζαρίδη, όμως έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά, για να «καθαρίσουν» οι γηπεδούχοι το παιχνίδι. Στο 80' ο Ναζλίδης με... κεραυνό από τα 20 μέτρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χάχαλη και έκανε το τελικό 2-0, για να δώσει ακόμη μία νίκη στον Πλατανιά, ο οποίος συνεχίζει να προελαύνει!
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: