Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ανανέωνουν Γκαρσία, Λίνο, φεύγει ο Λεονάρντο!!

Με τα μέσα της σεζόν να πλησιάζουν, στον ΠΑΟΚ αρχίζουν να γίνονται οι πρώτες κρίσεις για το μέλλον. Χωρίς τίποτα να θεωρείται σίγουρο ακόμη, δύο παίκτες αναμένεται να ανανεώσουν και ένας – τουλάχιστον - να απομακρυνθεί.
Ανανέωνουν Γκαρσία, Λίνο, φεύγει ο Λεονάρντο
Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο παίκτης που δεν πρέπει να φύγει με τίποτα και στον ΠΑΟΚ κατανοούν πως χρειάζονται χρόνο για να αντικαταστήσουν τη προσωπικότητά του μέσα στην ομάδα.
Ο δεύτερος της παρέας, είναι ο Ντορβαλίνο Άλβες. Ο Βραζιλιάνος εκτός από καλός παίκτης, είναι και θετικό στοιχείο για την καθημερινότητα της ομάδας και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, δεν μπορεί παρά να είναι χρήσιμος στο ρόστερ. Η μοναδική διαφορά που αναμένεται να υπάρξει εφόσον ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφορά το κομμάτι της υποστήριξης του Κώστα Σταφυλίδη, δηλαδή ο Βραζιλιάνος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως κάλυψη του νεαρού άσου που ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει πολλά σε αυτόν.
Ο παίκτης που σίγουρα δεν πρόκειται να ανανεώσει, είναι ο Λεονάρντο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στην ομάδα, έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι και μετά πήγε στα πιτ λόγω τραυματισμού. Ο Βραζιλιάνος αποχαιρετά από τον Γενάρη και η ομάδα θα βγάλει τη σεζόν με Λίνο – Σταφυλίδη και στην ανάγκη Σνάουτσνερ.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: