Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

"Όλοι έχουν τηλεοράσεις και είδαν τι έγινε"

Ο Άγγελος Χαριστέας τόνισε πως ο Παναιτωλικός δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στην κλήρωση της Εθνικής μας στο Euro 2012.
"Όλοι έχουν τηλεοράσεις και είδαν τι έγινε"
«Δεν θα ήθελα να μιλήσω αγωνιστικά. Όλοι έχουν τηλεοράσεις και είδαν τι έγινε στον αγώνα. Ήταν δύσκολο να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους. Αυτό που θέλω να ευχηθώ, είναι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό την Τρίτη με την Άρσεναλ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου και πιστεύω ότι αν χάνουμε με αυτόν τον τρόπο όπως χάσαμε σήμερα με τον Ολυμπιακό, τότε έχουμε μια καλή ομάδα. Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος η σημερινή μας εμφάνιση», ανέφερε, αρχικά.
Για την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2012: «Βλέποντας με μια πρώτη ματιά την κλήρωση, είναι βατή, αλλά με την εμπειρία που έχω, βλέπω ότι η κλήρωση κρύβει παγίδες, το θετικό είναι ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι πρεμιέρα και η προϊστορία δείχνει ότι σε τέτοια παιχνίδια οι γηπεδούχοι είναι που έχουν το άγχος. Αυτό είναι θετικό».
Για το ότι στην τελευταία κλίση του Σάντος περιλαμβάνονται και δύο ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού: «Εγώ χαίρομαι που μια ομάδα σαν τον Παναιτωλικό έχει δύο παίκτες στην Εθνική ομάδα, αυτό δείχνει ότι ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα και αυτό είναι καλό παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: