Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Τη ...Στίβ-ει τη λεμονόκουπα!!

Έχει ακόμα ζουμί η ΑΕΚ, έφτασε τις 4 σερί νίκες παρά τους τραυματισμούς. Λύγισε 1-0 την Κέρκυρα με γκολάρα Μπέλεκ, είχε και δύο δοκάρια. Γκρίνια για Αμπάρκιολη. Νέοι τραυματίες Λεονάρντο, Δέλλας.
Τη ...Στίβ-ει τη λεμονόκουπα!
Μπορεί να έχασε ...μισή ντουζίνα γκολ, αλλά στο τέλος ήταν αυτός που λύτρωσε την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Στιβ Μπέλεκ, που στο 76' πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και χάρισε στην ΑΕΚ την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια πολύ δυνατή και σκληροτράχηλη Κέρκυρα.
Μια νίκη, βέβαια, που δεν πανηγύρισε και πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ, μια και για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης οι οπαδοί γύρισαν την πλάτη στους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου.
Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής του αγώνα Αμπάρκιολης που θα μπορούσε να αποβάλλει τον Γκουστάβο για μαρκάρισμα από πίσω και με τα δύο πόδια στον Λεονάρντο (προκάλεσε και τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου που έγινε αλλαγή), αλλά και να δώσει πέναλτι σε χέρι του Οσμάν εντός περιοχής.
Στα του αγώνα η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική καθώς και στα δύο ημίχρονα έπαιξε φουλ επίθεση χάνοντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Ωστόσο, μία η ατυχία και τα δοκάρια -την σταμάτησαν δις σε σουτ των Μπέκεκ (6') και Σιαλμά (87')- και μία ο εκπληκτικός Γκαλίνοβιτς κράτησαν το σκορ στα ...χαμηλά επίπεδα του 1-0.
Πάντως και γι' αυτή τη νίκη η ΑΕΚ ...μάτωσε, αφού εκτός από τον Λεονάρντο και ο Δέλλας αποχώρησε από τον αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού.
Τo live του sportdog
90+4': Λήξη αγώνα.
87': Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Σιαλμάς μόνος του απέναντι στον Γκαλίνοβιτς, αλλά ο Κροάτης τον σταμάτησε ξανά!
85': Τριπλή ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Τσίτας σούταρε από καλή θέση, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε, ο μικρός πήρε το ριμπάουντ, αλλά ο πορτιέρο της Κέρκυρας του είπε πάλι "όχι" και ο τελικός αποδέκτης Σιαλμάς έστειλε την μπάλα προ κενής εστίας στο δοκάρι! Απίστευτη φάση...
76': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Ο Μπέλεκ, μετά από όμορφη πάσα - λόμπα του Κάρλος, σκόραρε με σουτ από πλάγια θέση δεξιά.
70': - Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του τραυματία Λεονάρντο μπήκε ο Τσίτας και στου τραυματία Δέλλα πέρασε ο Μανωλάς.
69': Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα! Ο Μαζνόφ βγήκε στην αντεπίθεση, ξεπέρασε τον Δέλλα, αλλά ο Αραμπατζής τον νίκησε στο τετ α τετ!
67': Ζητάει πέναλτι η ΑΕΚ! Ο Καράμπελας σέντραρε από αριστερά και η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο σηκωμένο χέρι του Οσμάν! Ο Αμπάρκιολης έδειξε, πάντως, "παίζετε...
64': Ο Μπέλεκ μπήκε από δεξιά, σούταρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.
61': Ο Γκουστάβο κάνει μαρκάρισμα με τα δύο πόδια από πίσω στον Λεονάρντο, αλλά τιμωρείται με κίντρινη.
47': Ο Σιαλμάς από κοντά, μετά από ωραία μπαλιά του Αργυρίου, δεν μπορεί να ευστοχήσει.
46': Έναρξη ημιχρόνου.
39': Νέα καλή προσπάθεια για την ΑΕΚ με τον Λεονάρντο, αλλά ο Γκαλίνοβιτς έχει καλή θέση και μπλοκάρει.
27': Ακόμη μία ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μπέλεκ με κεφαλιά από κοντά και με εξουδετερωμένο τον Γκαλίνοβιτς δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
23': Ακόμη μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ με το σουτ του Κάρλος να περνάει μόλις άουτ.
21': Ο Καράμπελας παίρνει την μπάλα από τον Μπέλεκ εντός περιοχής, αλλά από καλή θα στοχεύσει στο εξωτερικό του τέρματος.
20': Ο Μπέλεκ μπαίνει ωραία μέσα στην περιοχή, κάνει το σουτ, αλλά ο Γκαλίνοβιτς μπλοκάρει.
6': ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Υπέροχη προσπάθεια από τον Μπέλεκ εντός περιοχής (με "τσίμπημα" της μπάλας άδειασε δύο παίκτες), αλλά το σουτ από κοντινή απόσταση κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
1': Έναρξη αγώνα.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Δέλλας, Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας.
Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Καλαντζής, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόβ, Γκουστάβο, Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: