Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Καλύτερη αλλά ηττημένη η Έβερτον...!!

Η Έβερτον ήταν καλύτερη από την Στόουκ Σίτι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά έχασε με 1-0. Στο 76' μπήκε ο Βέλλιος, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση για την ομάδα του.
Καλύτερη αλλά ηττημένη η Έβερτον...
Η Έβερτον μπήκε δυνατά στον αγώνα και έλεγξε τον ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Όμως, στο 15' ένα λάθος του Μπέινς κατέληξε σε κόρνερ για την Στόουκ, από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Η άμυνα της Έβερτον έδιωξε τη μπάλα, αλλά ο Γουάιτχεντ επανέφερε τη μπάλα, με τον Ρόμπερτ Χατ να βρίσκει δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δεν έπαψαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Στόουκ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Γκούντισον Πάρκ με ακόμα πιο αμυντικές βλέψεις. Από το 55ο κιόλας λεπτό ο Βέλλιος έκανε ζέσταμα, αλλά ο προπονητής του δεν αποφάσιζε να τον βάλει στον αγώνα. Στο 76' τελικά ο Έλληνας επιθετικός έκανε την είσοδο του, αλλά δεν βρήκε ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα. Η Έβερτον πίεζε όλο και περισσότερο και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Φελαϊνί να μην σουτάρει αρκετά δυνατά, ενώ στο έκτο λεπτό ζήτησαν πέναλτι σε τάκλιν του Γουάιτχεντ. Τελικά, ο διαιτητής έδωσε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο και σήμανε την ήττα των γηπεδούχων.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: