Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Δοξάστηκε η... Σκόντα!!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη εναντίον της Δράμας, με 2-0, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να βρίσκεται, πλέον, με 17 βαθμούς στην πέμπτη θέση του πίνακα!
Δοξάστηκε η... Σκόντα!
Οι ακρίτες ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς στο παιχνίδι του "Καυτατζογλείου", καθώς στο 21΄ ο Μάνταλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δράμας και άνοιξε το σκορ (1-0, 21΄). Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 25ο λεπτό με τον Βέρτζο, παρόλα αυτά το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Η ομάδα του Ουζουνίδη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με τον Πόι να κάνει ωραία ενέργεια, να πλασάρει τον Σέρεμετ που έκανε τραγικό λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του (2-0, 58΄). Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι, με τη Δόξα Δράμας να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει γκολ ακόμα. Σε τρία ματς, άλλωστε, έχει δεχθεί επτά γκολ και δεν έχει πετύχει γκολ ενώ μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία.
Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Ξάνθης στο πρωτάθλημα...
Δείτε πώς μετέδωσε το ματς ο sportdog:
93΄ Λήξη του ματς
85΄ Ο Μαρκόφσκι έπιασε τη γυριστή κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
70΄ Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση το τελευταίο διάστημα στον αγώνα.
58' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Ο Πόι, μετά από ωραία ενέργεια, πλάσαρε τον Σέρεμετ, ο οποίος έκανε τραγικό λάθος αφού η μπάλα πέρασε κάτω από το χέρι του και κατέληξε στα δίχτυα!
48': Κίτρινη κάρτα στον Μπριλλάκη.
46': Έναρξη δεύτερου μέρους.
36': Ο Βλαχοδήμος ζητάει πέναλτι για χέρι του Κανακούδη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Γεωργαράκος έδειξε "παίζεται".
25': Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα. Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Βέρτζος πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Βιβιανί βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.
24': Κίτρινη κάρτα στον Μπέρτο.
21': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Ο Μαρκόφσκι σεντράρει παράλληλα από δεξιά και ο Μάνταλος που έρχεται σαν τρέιλερ σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ.
15': Κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη.
12': Ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Μάνταλος βρίσκει ωραία και κάθετα τον Μαρκόφσκι, ο οποίος όμως δεν μπορεί να νικήσει τον Σέρεμετ.
1': Έναρξη αγώνα.
Οι συνθέσεις:
Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον, Κάπελ, Αραβίδης, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Αμπουμπακαρί Μοχάμεντ, Σοϊλέδης.
Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι Ρικάρντο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Πόι, Μαρκόβσκι, Βλαχοδήμος.

πηγή: sportdog.gr   


Δεν υπάρχουν σχόλια: