Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Eντός δεν... παίζεται το Περιστέρι!!

Τη νίκη με 73-63 πήρε το Περιστέρι επί του ΠΑΟΚ, διατηρώντας το αήττητο σερί του στα εντός έδρας παιχνίδια του. Προβληματική η εικόνα του "δικεφάλου" για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς.
Eντός δεν... παίζεται το Περιστέρι
Το Περιστέρι ήταν εντυπωσιακό στα 31 από τα 40 λεπτά του ματς. Παπαντωνίου και Ρόμπι έδειχναν να είναι βγαλμένοι από το…ΝΒΑ και έτσι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που απειλήθηκε μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο, έφτασε στη νίκη. Από την άλλη, για τον ΠΑΟΚ, ο μόνος που έδειξε να έχει μυαλό και σώμα στο γήπεδο και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Καλαμπόκης.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το Περιστέρι είχε σε… μαγική βραδιά τους Παπαντωνίου και Ρόμπι. Οι δύο τους έκαναν τα πάντα στο παρκέ και οδήγησαν την ομάδα τους εκ του ασφαλούς στη νίκη.

ΜVP: Ο Νώντας Παπαντωνίου παίρνει τον τίτλο του MVP γιατί κατάφερε να κάνει σε σχεδόν ένα ημίχρονο ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει έστω και ένας παίκτης του ΠΑΟΚ σε όλο το ματς. Ο Έλληνας πλέι μέικερ οργάνωσε υποδειγματικά το παιχνίδι της ομάδας του, σκόραρε, έπαιξε άμυνα και γι’ αυτό ήταν ο πολυτιμότερος των νικητών.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Ντάντε Στίγκερς μάλλον… έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, αντί για να καλύψει το κενό του Ρασάντ Ράιτ, δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στον Σούλη Μαρκόπουλο με την κακή του εμφάνιση.

ΚΕΥ POINT: Το διάστημα από το 29’ ως και το 33’ λεπτό του ματς. Σε αυτά τα τέσσερα λεπτά το Περιστέρι σκόραρε 12 πόντους και δεν δέχτηκε κανέναν. Έτσι, το 48-44 του 29’ έγινε 60-44 στο 33’ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Πραγματικά όσοι πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν το Περιστέρι, χάρηκαν για την επιλογή τους. Όσοι το έκαναν για να παρακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ, απλά πέταξαν τα λεφτά τους.

Δεκάλεπτα: 21-17, 40-25, 56-41, 73-63

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 18 (2/2βολ, 5/8διπ, 2/2τριπ, 2ριμπ), Γιαννόπουλος, Σκοτ 12, Μπόατεγκ 7, Έντουαρντς, Πέτρουλας 1, Ρόμπι 24 (2τριπ, 8ριμπ), Μότσνικ 11.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκίντενς 7 (1), Στίγκερς 2, Αράπης 3 (1), Γκορί 10 (11ριμπ), Ντικούδης 11, Καλαμπόκης 15, Αντριουσικεβίτσιους 1, Γιαννακίδης 7 (0/6τριπ), Καλλές, Καλαμπάκας 6 (1).

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: