Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Έμεινε στον Παναθηναϊκό, την... καβάλησε ο Κολοσσός!!

Η Καβάλα έμεινε στην Καλαμίτσα και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Κολοσσός όμως παρουσιάστηκε σοβαρός κι έκανε... πλάκα στο Βενετόκλειο (83-55)!
Έμεινε στον Παναθηναϊκό, την... καβάλησε ο Κολοσσός!
Ο Κολοσσός δεν άφησε την Καβάλα να πάρει... ανάσα με την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά να παίρνει την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα και με τους φιλοξενούμενους που δεν εμφανίστηκαν στο παρκέ να γνωρίζουν την τρίτη τους ήττα.
Νίκησε γιατί: Η Καβάλα δεν κατάφερε να διαχειριστεί την ψυχολογία από την ιστορική νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη φάνηκε πως ήταν ακόμα στο κλειστό της Καλαμίτσας κι όχι στο Βενετόκλειο. Ο Κολοσσός μπήκε συγκεντρωμένος και σοβαρός καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και από τα πρώτα λεπτά έλεγξε την αναμέτρηση. Η διαφορά ανέβαινε σταδιακά με το παιχνίδι να έχει κριθεί από πολύ νωρίς. Χαρίσης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και Τσάμης (16π., στο δεύτερο) στο δεύτερο έδιναν τον ρυθμό στην ομάδα.
ΜVP: O Χαρίσης μπορεί να κέρδισε τη «μάχη» κάτω από το καλάθι με τον Ο'Μπράιαντ και να ήταν εκπληκτικός στο πρώτο μέρος, αλλά ο τίτλος πάει στον Άγγελο Τσάμη που με τους 16 πόντους που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Άφαντος: o Πάσαλιτς ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη μεγάλη νίκη επί των «πρασίνων», αλλά σήμερα δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.
Key point: Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο λεπτό, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ούτε ένα λεπτό σε υσηχία την Καβάλα που ήταν... αλλού.
Αξία εισιτηρίου: Η αναμέτρηση δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη και οι φίλοι του Κολοσσού φτόντησαν να δώσουν δυναμικό παρών στο Βενετόκλειο. Περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι μαζεύτηκαν εκεί για να δουν την ομάδα τους να κάνει υγιεινό περίπατο κόντρα στην Καβάλα που επικράτησε του Πρωταθλητή Ευρώπης την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα τους τους αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο, αφού πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της κόντρα στους «αργοναύτες».
Τα δεκάλεπτα: 19-14, 39-29, 63-41, 83-55
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: