Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μικρά – μικρά από τη Φόρμουλα 1!!

Μικρά – μικρά από τη Φόρμουλα 1
Έτοιμοι για την τρίτη ημέρα των δοκιμών είναι ομάδες και πιλότοι, οι οποίοι βρίσκονται στην πίστα της Χερέθ στο πλαίσιο της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών.

Τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών ο Μίκαελ Σουμάχερ, γύρισε πιο γρήγορα από όλους, οδηγώντας το περσινό μονοθέσιο.

Σούμι: «Βήμα-βήμα»

Τα ελαστικά της Pirelli αξιολογεί ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος στην πίστα της Χερέθ έχει στη διάθεσή του το περσινό μονοθέσιο. Ωστόσο, ο Σούμι φαίνεται να… κρατά μικρό καλάθι, τονίζοντας πως δεν περιμένει η Mercedes να σχεδιάσει ένα μονοθέσιο ικανό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα μονοθέσιο με το οποίο θα στοχεύσουμε στο πρωτάθλημα, δεδομένου από εκεί που ξεκινήσαμε πέρυσι. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά βήμα-βήμα.
Δουλεύουμε περισσότερο το μονοθέσιο μας, αλλά αν αυτό ήταν το μυστικό, τότε όλες οι ομάδες θα παρουσίαζαν αργότερα τα μονοθεσία τους
», ανέφερε ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Μάσα: «Ένα ολοκαίνουριο μονοθέσιο»

Τις πρώτες δύο ημέρες των δοκιμών ο Φελίπε Μάσα βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Ferrari, για να δώσει τη θέση του στον ομόσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο τις τελευταίες δύο ημέρες των δοκιμών. Ο Βραζιλιάνος πιλότος τόνισε πως στην F2012 έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά, συμπληρώνοντας πως έχουν να δοκιμάσουν πάρα πολλά πράγματα.

«Είναι ένα ολοκαίνουριο μονοθέσιο, δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Επίσης, είναι ένα μονοθέσιο που πρέπει να δοκιμαστεί πολύ. Τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών έκανα πολλούς γύρους, ώστε να δοκιμάσω πολλά διαφορετικά πράγματα», ήταν τα λόγια του πιλότου της Ferrari.

Γουέμπερ: «Έχουμε κάνει πρόοδο»

Ικανοποιημένος από τους πρώτους γύρους της Red Bull δήλωσε ο Μαρκ Γουέμπερ. Ωστόσο, ο Αυστραλός πιλότος τόνισε πως ακόμη είναι νωρίς για να βγάλουν συμπεράσματα.

«Νομίζω πως έχουμε σημειώσει πρόοδο, ωστόσο συνεχίζω να λέω πως ακόμη είναι πολύ νωρίς και έχουμε πολλά να κάνουμε πριν τους αγώνες. Αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες.

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι θετικό και οι συνθήκες δοκιμών ήταν καλές
», ανέφερε ο νικητής του τελευταίου γκραν πρι της περσινής σεζόν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: