Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δύο συλλήψεις για τη μαχαιριά σε οπαδό της ΑΕΚ!!

Στις σύλληψη δύο ατόμων που κατηγορούνται για την επίθεση με μαχαίρι σε οπαδό της ΑΕΚ προχώρησε η αστυνομία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ οι ύποπτοι αναγνωρίσθηκαν από το θύμα και οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Για οπαδούς του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Το περιστατικό συνέβη πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ ΑΕΚ και Γαλατασαράι, όταν οι δύο κατηγορούμενοι μαχαίρωσαν ένα άτομο που μετέβαινε στο γήπεδο μαζί με τον αδελφό του.


Το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

"Εξιχνιάσθηκε η χθεσινή επίθεση με τραυματισμό από μαχαίρι σε βάρος ενός ημεδαπού στη Γλυφάδα.

Δύο αδέλφια μετέβαιναν να παρακολουθήσουν αγώνα γυναικείου βόλεϊ και δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από ομάδα ατόμων.

Συνελήφθησαν ήδη τα δύο (2) μέλη που τον τραυμάτισαν.

Εξιχνιάσθηκε, η χθεσινή (08.02.2012) απογευματινή επίθεση με τραυματισμό από μαχαίρι σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού στη Γλυφάδα, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο Βόλεϊ της περιοχής.

Δύο (2) αδέλφια, 43 και 31 χρονών, που μετέβαιναν να παρακολουθήσουν αγώνα γυναικείου βόλεϊ δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από μικρή ομάδα ατόμων και τραυμάτισαν τον 31χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο.

Ύστερα από την άμεση αστυνομική έρευνα αναγνωρίσθηκαν, χθες (08.02.2012) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τα δύο (2) μέλη της ομάδας που τον τραυμάτισαν.

Συγκεκριμένα, μετά από την επίθεση, προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), από τη ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι αναγνωρίσθηκαν από τα δύο (2) αδέλφια.

Οι δύο (2) συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: