Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

"Αν παίζαμε στην έδρα μας..."

Ο Χρήστος Αραβίδης τόνισε πως οι παίκτες της Δόξας Δράμας θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ, ενώ δήλωσε πως αν έπαιζαν στην φυσική τους έδρα θα είχαν περισσότερους βαθμούς.

"Αν παίζαμε στην έδρα μας..."
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου επιθετικού στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τη φετινή πορεία της Δόξας

«Ο προπονητής που ήρθε, έχει μεγάλη εμπειρία στο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Μας έχει δώσει το στίγμα του και πώς θέλει να παίζουμε. Από εκεί και πέρα, είμαστε ενωμένοι και μας βγαίνουν κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Το Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός έχουν μία έδρα που δεν έχουν περάσει μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός. Πάντως, είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας

«Νομίζω ότι με τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει και τη σταδιακή βελτίωση που δείχνουμε μπορούμε να είμαστε δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που παίζουμε, με αγώνες Κυριακή-Τετάρτη, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα δώσουμε το 100% του εαυτούς για να συνεχίσουμε στην ίδια κατηγορία».

Για την οικονομική κατάσταση της Σούπερ Λίγκας

«Βλέπουμε ότι διανύουμε μία δύσκολη οικονομικά σεζόν. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο είδους προβλήματα, χάρη στη φερεγγυότητα του προέδρου μας. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα όπως η Δόξα να βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και παίρνουν εμπειρίες για το μέλλον. Ο προπονητής το είχε πει ότι η ομάδα αυτή θα βασιστεί σε έλληνες και αυτό μας χαροποιεί, επειδή υπάρχει ένα κλίμα που δεν θέλει τους έλληνες ποδοσφαιριστές»

Για την έδρα της ομάδας

«Μας λείπει πολύ. Το βλέπουμε κιόλας. Θα είχαμε περισσότερους βαθμούς, αν παίζαμε στην κανονική έδρα μας. Αν και δεν έχω παίξει, έχω μάθει ότι είναι μία δύσκολη έδρα και προσπαθούμε».

Για την καριέρα του

«Θα μπορούσα να είχα κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Αν δεν μεσολαβούσε η διετία στον Άρη που δεν πήρα τις ευκαιρίες που περίμενα. Αυτά τα δύο χρόνια είχα δεκαπέντε συμμετοχές και αυτές ήταν ολιγόλεπτες. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει τίποτα για εμένα και συνεχίζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: