Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»

«Αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»
Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε την νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία επί της Εφές Αναντολού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του προς το τέλος και στην πίεση που υπήρχε.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι αλλά στο μπάσκετ ποτέ δε λες τελείωσε. Υπήρχε πολλή πίεση και για τις δυο ομάδες. Η Εφές έκανε πρώτη τα λάθη αλλά κι εμείς τα κάναμε στο τέλος. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στα 21 νεκρά παιδιά και τις οικογένειές τους που πριν από 31 χρόνια τέτοια μέρα έχασαν τη ζωή τους στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΑΕΚ», τόνισε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και πρόσθεσε:

«Η ομάδα μας είναι πολλή νέα, μια ομάδα που παίζει πολύ λίγο καιρό μαζί, ειδικά μετά τον ερχομό των δυο Αμερικανών. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου έκαναν σπουδαίο παιχνίδι σήμερα, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό και είναι δύσκολο να μιλήσουμε ατομικά».

Από την δική του πλευρά ο προπονητής της Εφές, Ουφούκ Σαρίτσα, σχολίασε: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε κι αυτό μας γέμισε άγχος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε γύρω από τον ηγέτη του τον Σπανούλη που μοίρασε σωστά το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: