Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μνημόσυνο για τον Κατσούρη!!

Την μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη τίμησε η οικογένειά του ΠΑΟΚ καθώς τέλεσε το μνημόσυνο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 9 Φλεβάρη του 1998.
Μνημόσυνο για τον Κατσούρη
Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στις 13.00 στο τόπο που έγινε το δυστύχημα και στο εικονοστάσι που έχει στηθεί για τον Παναγιώτη Κατσούρη.
Μετά την προπόνηση όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσε το "παρών", αλλά και ο Ζήσης Βρύζας που υπήρξε συμπαίκτες του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.
Ο Γιώργος Σαχπατζίδης δήλωσε: "Ηρθαμε για μια ακόμη χρονιά να τιμήσουμε την μνήμη τουΠαναγιώτη Κατσούρη και να τιμήσουμε και την οικογένειά του. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους. Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι δεν ξεχνά τα δικά του παιδιά".
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Βαγγέλη Ποζατζίδης, ενώ υπήρξαν εκπρόσωποι του ΜΕ.Λ.ΒΑ. και συνδέσμων. Στη μνήμη του Κατσούρη κατέθεσε στεφάνι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και σύνδεσμοι του "δικεφάλου".
Τις λεπτομέρειες για το μνημόσυνο που τέλεσε ο Πάτερ Νεκτάριος από την ενορία Νέων Επιβατών διευθέτησε η σύζυγος του Αγγελου Αναστασιάδη (υπήρξε προπονητής του ΠΑΟΚ), Βιβή!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: