Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Θέλω πολύ ένα γκολ»

«Θέλω πολύ ένα γκολ»
Όλα δείχνουν ότι ο Απόστολος Γιάννου θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Στέφανου Αθανασιάδη στην επίθεση του ΠΑΟΚ για τον σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα του ΟΦΗ. Ωστόσο, ο 22χρονος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να πετύχει το πρώτο του γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. «Θέλω να βάλω γκολ και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Θέλω να δώσω αφορμή στον προπονητή να με χρησιμοποιεί περισσότερο», τόνισε ο νεαρός φορ στη SportDay.

«Είχαμε μια καλή πορεία μέχρι τώρα, απλά ήρθε μια κακή παρένθεση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πλέον καλούμαστε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε τον ΟΦΗ, σε μια δυνατή έδρα όπως το "Γεντί Κουλέ". Δεν έχω πάει ποτέ, απλά από αυτά που έχω δει…. Πάντως εμείς παίζουμε στον ΠΑΟΚ και ο στόχος της νίκης αποτελεί μονόδρομο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής με την Ελπίδων.

Ερωτηθείς αν μπορεί να καλύψει το κενό του Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης, απάντησε: «Μπορώ να παίξω παντού στην επίθεση, όπου θέλει ο προπονητής. Οι απουσίες σίγουρα δημιουργούν ένα πρόβλημα, όμως όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε με επιτυχία τα κενά».

Καταλήγοντας, ο Γιάννου μίλησε για το όνειρό του στον ΠΑΟΚ: «Θέλω να βάλω γκολ και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Θέλω να δώσω αφορμή στον προπονητή να με χρησιμοποιεί περισσότερο. Θέλω πολύ ένα γκολ εναντίον του ΟΦΗ, αν βέβαια ο προπονητής προτιμήσει να με βάλει στον αγώνα».

  Σήμερα το απόγευμα (18:30) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της διοίκηση του ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους των συνδέσμων της ομάδας. Βασικός θέμα συζήτησης είναι η περιφρούρηση της Τούμπας, έτσι ώστε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να γλιτώνει βαριά πρόστιμα.

  Την επόμενη εβδομάδα θα εκδικαστεί - στην πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας - η υπόθεση για όσα έγιναν την Κυριακή στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ δεν θα απολογηθεί εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: