Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Το ωραιότερο γκολ του Ντελ Πιέρο!!

Τα γκολ του έχουν προκαλέσει το θαυμασμό εκατομμυρίων φιλάθλων, ωστόσο αυτό που θα θυμάται για πάντα ο Ντελ Πιέρο είναι το μήνυμα-θαύμα στην 12χρονη Τζιάντα που ξύπνησε από το κώμα.
Το ωραιότερο γκολ του Ντελ Πιέρο!
Μια σοβαρή επέμβαση ενός 12χρονου κοριτσιού οδήγησε τη μικρή σε κώμα και στο Νοσοκομείο της Κοζέντσα οι γιατροί σήκωναν τα χέρια ψηλά. Βλέπετε, η μικρή 15 ημέρες δεν είχε ανοίξει ούτε τα μάτια της, δεν κουνούσε κανένα άκρο, όμως το θαύμα ήρθε από τον... Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.
Η μικρή Τζιάντα μαζί με τον πατέρα της δεν έχαναν ματς της Γιουβέντους και η λατρεία της, ο «Καπιτάνο» ήταν αυτός που έμελλε να σταθεί στο πλευρό της στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Η επιθυμία του πατέρα της για ένα ηχογραφημένο μήνυμα έγινε αμέσως δεκτή από τον Ντελ Πιέρο, ο οποίος έστειλε δυο μηνύματα, audio και video.
«Γεια σου Τζιάντα, είμαι ο Αλεσάντρο Ντε Πιέρο, ελπίζω να μπορέσεις να ξυπνήσεις το ταχύτερο δυνατόν για να δεις πολλά δικά μας και δικά μου παιχνίδια. Θέλω να έρθεις να μας βρεις και κυρίως να μας γνωρίσεις» έλεγε ο αρχηγός της Γιούβε. Ο πατέρας της το έπαιξε εκατοντάδες φορές, ίσως γιατί πίστευε πως η κόρη του θα «ξυπνήσει» και το θαύμα έγινε. «Εκείνο το βράδυ έγινε κάτι αρκετά ιδιαίτερο και η Τζιάντα κίνησε πρώτα το χεράκι της και μετά από λίγο κάλεσε τη μαμά της. Ύστερα από 24 ώρες η Τζιάντα μίλησε και ζήτησε παγωτό κρέμα και στρατσιατέλα» τονίζει συγκινημένος ο πατέρας της που ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του τον ηγέτη της «Μεγάλης Κυρίας».
Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός, γιατί ηχογραφημένο μήνυμα πήρε και ο Ντελ Πιέρο «Γεια σου Αλεσάντρο σε ευχαριστώ, η υποστηρίκτρια σου Τζιάντα που θέλει να πανηγυρίσει τα γκολ σου».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: