Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Λεφτά... υπάρχουν για τον Αμπράμοβιτς!!

Λεφτά... υπάρχουν για τον Αμπράμοβιτς!
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει «ξεπαραδιαστεί» για να ικανοποιήσει το… ακριβό του συνήθειο. Την αλλαγή προσώπων στον πάγκο της Τσέλσι! Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του συλλόγου, την τελευταία τετραετία έχει διαθέσει 64 εκατ. λίρες σε διορθωτικές κινήσεις των επιλογών του για το «τιμόνι» της ομάδας!

Η παρουσία του Ρομάν Αμπράμοβιτς στις τελευταίες προπονήσεις της Τσέλσι αυξάνει συνεχώς τα σενάρια και δίνει «τροφή» στα δημοσιεύματα για πιθανό πρόωρο τέλος της συνεργασίας των Λονδρέζων με τον Αντρέ Βίλας – Μπόας! Ο Πορτογάλος προπονητής προσελήφθη από τους «μπλε» το φετινό καλοκαίρι προς αντικατάσταση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου.
Η απόλυση του Ιταλού τεχνικού μαζί με το επιτελείο του, κόστισε στην Τσέλσι το ποσό των 28 εκατ. λιρών με τη μορφή αποζημίωσης. Αποζημίωση όμως πήρε και η Πόρτο για να αφήσει τον Αντρέ Βίλας – Μπόας και να του επιτρέψει να μετακομίσει στην Αγγλία για να αναλάβει τα ηνία των «μπλε» και να τους καθοδηγήσει σε νέα εποχή.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στην πρώτη θέση του πάγκου της Τσέλσι έχουν καθίσει οι Άβραμ Γκραντ, Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, Γκους Χίντινγκ, Κάρλο Αντσελότι και πλέον ο Βίλας – Μπόας έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να ξεπεράσει τους προκατόχους του. Σε αυτή την τετραετία, όμως, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει διαθέσει το ποσό των 64 εκατ. λιρών είτε για την πρόσληψη, είτε για την απομάκρυνση ενός προπονητή!
Παρ’όλα αυτά, η διοίκηση των Λονδρέζων ανακοίνωσε πως τα έξοδα του συλλόγου μειώθηκαν κατά 3,2 εκατομμύρια, αφού έφτασαν στα 67,7 εκατ. λίρες για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 70, 9 εκατ. λιρών της αμέσως προηγούμενης σεζόν.
Την ίδια στιγμή, τα έσοδα αυξήθηκαν, «κλείνοντας» στα 222,3 εκατομμύρια, λόγω και των πληρωμών από το Τσάμπιονς Λιγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.


πηγή: england365.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια: