Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα για Άρη!!

Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα
Πολλές και διαφορετικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα σημειώθηκαν στον Άρη την Πέμπτη (9/2). Στο αγωνιστικό μέτωπο η λίγο έως πολύ αναμενόμενη επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, η στήριξη και το μήνυμα που έλαβαν από τους οργανωμένους, η ανακούφιση Μασάδο και το πολυαναμενόμενο ταξίδι της διοίκησης στην Ελβετία, αφού ενδέχεται να σηματοδοτήσει αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και γενικά να αποφέρει οικονομικό όφελος.
Ύστερα από δυο μέρες αποχής από τις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές του Άρη έβαλαν στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την καθυστέρηση μηνών στις πληρωμές και επανήλθαν στο Ρύσιο για να προετοιμαστούν όσο μπορούν καλύτερα για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη ώστε να δώσουν συνέχεια στο θετικό σερί που έχουν ξεκινήσει στους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους (τρεις νίκες, μια ισοπαλία).

Νωρίτερα αντιπροσωπεία των οργανωμένων όχι απλά έδειξε να αντιλαμβάνεται την κατάσταση, αλλά τους εξέφρασε την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση σε κάθε κίνησή τους. Ωστόσο δεν παρέλειψε να τους τονίσει ότι ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό θα ήταν αμαρτία να αφήσουν στην μέση την καλή προσπάθεια που γίνεται. Άποψη που έγινε επίσης αντιληπτή από τους παίκτες που ούτως ή άλλως το είχαν πάρει απόφαση να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς κόντρα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η επάνοδός τους στις προπονήσεις ανακούφισε τον Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος έτρεμε στην ιδέα να συνεχιστεί η αποχή, αφού θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο το έργο του να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι με τους Κρητικούς την ερχόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Συν τοις άλλοις είδε με ικανοποίηση να αυξάνονται οι επιλογές, καθώς Ακόστα, Γιαννιώτας και Πρίττας εμφανίστηκαν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Όμως οι πιο σημαντικές διεργασίες, σε διοικητικό επίπεδο στην προκειμένη περίπτωση, βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γενεύη της Ελβετίας εκεί όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του Άρη, Θανάση Αθανασιάδη, συνοδεία του εκτελεστικού διευθυντή, Γιάννη Κόντη και του μέλους του ΔΣ, Τάσου Ορφανίδη, για συζητήσεις με επιχειρηματίες που παρουσιάζονται διατεθειμένοι να επενδύσουν στους «κίτρινους».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: