Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

"Ξανά έλεγχοι ντόπινγκ στην Α1"!!

Ο πρόεδρος των Ελλήνων δειγματοληπτών ελέγχου ντόπινγκ Κυριάκος Νανούσης, αποκάλυψε ότι θ' αρχίσουν και πάλι να γίνονται αντιντόπινγκ κοντρόλ στο πρωτάθλημα της Α1.
"Ξανά έλεγχοι ντόπινγκ στην Α1"
Για ένα απ' τα μεγάλα ζητήματα που "καίνε" αυτή τη στιγμή το ελληνικό μπάσκετ μίλησε στηραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr o κ.Νανούσης, και συγκεκριμένα για τη μη διενέργεια ελέγχων ντόπινγκ.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι απ' την περσινή περίοσο δεν έχει γίνει κανένα απολύτως αντιντόπινγκ κοντρόλ στην ελληνική Α1, ενώ πολύ πιθανό ήταν να μη γίνει και στο κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού καιΠαναθηναϊκού στο ΣΕΦ.
Ο Κυριάκος Νανούσης ξεκαθάρισε ότι: "Ξεκινάνε ξανά οι έλεγχοι ντόπινγκ στην Α1. Πήραμε τα χρήματα τουλάχιστον των προηγούμενων ετών που μας οφείλονταν και απ' αυτή την αγωνιστική κιόλας θα γίνουν αντιντόπινγκ κοντρόλ".
Όσο για το αν θα γίνει έλεγχος ντόπινγκ και στο ντέρμπι των "αιωνίων", δήλωσε: "Αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα. Θα γίνει η καθιερωμένη κλήρωση και αν επιλεχθεί και το παιχνίδι του ΣΕΦ, τότε θα διενεργηθεί κανονικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: