Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κατσαβάκης: «Τύχη και τερματοφύλακας»

Κατσαβάκης: «Τύχη και τερματοφύλακας»
Στον παράγοντα τύχη αλλά και στις εκπληκτικές αποκρούσεις του Ντίνο Σέρεμετ οφείλεται η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Δόξας Δράμας στην Σουπερ Λίγκα σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό (0-2) ήταν η χειρότερη αμυντικά για τους Δραμινούς, ενώ επισήμανε πως θα συνεχίσουν να παλεύουν όλα τα παιχνίδια.


Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Κατσαβάκης:

«Πετύχαμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Έκαναν προσπάθεια τα παιδιά, αλλά στο τέλος του πρώτου μέρους και στις αρχές του δευτέρου είχαμε χάσει τα πάντα. Από την τύχη και τον τερματοφύλακα μας δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει γιατί τώρα, το μεγάλο μας όπλο ήταν να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να μας δημιουργεί τόσες φάσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ήμασταν άτυχοι στην Τρίπολη και το πήραμε σήμερα.

Από τον Παναιτωλικό δεχθήκαμε την περισσότερη πίεση από κάθε άλλη ομάδα, αλλά έχει και πληθώρα επιλογών. Έχει παίκτες που τους ζηλεύουν πολλές ομάδες. Υπήρχε μια τριάδα στο πάγκο που θα τους ήθελαν πολλοί.

Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις, η προσπάθεια είναι δύσκολη. Εμείς παλεύουμε τα παιχνίδια μέσα - έξω, σήμερα, όμως, ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας αμυντικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: