Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Θέλει ακόμη δουλειά...!!



lef_filiko_0006.jpg
Τις "ασθένειες" των παιχνιδιών που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα, εμφάνισε και στο σημερινό φιλικό με τον Οδυσσέα Κορδελιού, ο Ηρακλής. Οι "κυανόλευκοι" ηττήθηκαν με 2-1 στην Μίκρα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι χρειάζονται ακόμη δουλειά προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Κύριο πρόβλημα; Η δημιουργία φάσεων. Παρά το γεγονός ότι και σε αυτό το παιχνίδι ο Ηρακλής είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, εν' τούτοις η δυσκολία να φτάσει στα αντίπαλα καρέ και να γίνει απειλητικός ήταν και πάλι ευδιάκριτη. Αυτός σίγουρα είναι και ο μεγαλύτερος "πονοκέφαλος" για τον Λεωνίδα Μπίλη, που είδε την ομάδα του να βελτιώνεται αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως αποτέλεσμα πέρα από τη μείωση του σκορ με τον Χιονίδη (71').
Ο τεχνικός του Ηρακλή, συνεχίζει να ψάχνει το καλύτερο σχήμα (για τον λόγο αυτό χρησιμοποίησε και πάλι δύο ενδεκάδες), παράλληλα όμως, καλείται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να "δέσει" και ένα σύνολο πολλών νέων παικτών που συμπληρώνουν το ρόστερ. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Γεωργίου ήταν αυτός που ξεχώρισε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο καλή απόδοση είχαν οι Τσιτλακίδης, Παπαστεριανός και Πιτσόκος.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Η "BlueArena" βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας και σας μετέφερε σε πραγματικό χρόνο, όλα όσα συνέβησαν στο σημερινό φιλικό.
-Προπονητής στον Οδυσσέα Κορδελιού, είναι ο παλιός τεχνικός του Ηρακλή, Βασίλης Αντωνιάδης
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
-Σύστημα 4-2-3-1 για τον Ηρακλή με τον Κελπέκη κάτω από την εστία. Τους Τριανταφυλλίδη, Λιόλιο, Χασιώτη και Ηλία τετράδα στην άμυνα, τον Νατσιόπουλο με τον Παληγεώργο αμυντικούς χαφ,  τον Κωστάκη αριστερά στη μεσαία γραμμή, τον Γεωργίου δεξιά, τον Σαπάνη στον άξονα και τον Κωνσταντινίδη στην κορυφή 
5': Σέντρα του Κωστάκη από τα αριστερά, κεφαλιά του Γεωργίου η μπάλα περνά διπλά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ομέρ.
9': Ατομική προσπάθεια του Ζαγκναφέρη που σουτάρει έξω από την περιοχή, ο Κελπέκης μπλοκάρει.
10': Νέα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με τον Γεροντίδη, ο οποίος επιχειρεί το σουτ ο Κελπέκης λέει και πάλι "όχι"
14': Σέντρα του Γεροντίδη από τα δεξιά, κεφαλιά του Μπενίσκου και η μπάλα στα δίχτυα...0-1
19': Ο Κωστακής βρίσκει τον Γεωργιου στην δεξιά πλευρά, αυτός κάνει την σέντρα, αλλά ο Κωνσταντινίδης μέσα από τη μικρή περιοχή δεν βάζει καλά το σώμα του και αστοχεί.
23': Ο Παπαργυρίου με διαγωνίο σουτ νικά τον Κελπέκη και κάνει το 0-2.lef_filiko_0011.jpg
35': Καλός συνδυασμός των παικτών του Ηρακλή, η μπάλα φτάνει στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος επιχειρεί το σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει στον Μιλκούδη και περνάει κόρνερ.
-Ημίχρονο στη Μίκρα με τον Ηρακλή να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0. Πολύ μέτρια εμφάνιση μέχρι στιγμής από τους "κυανόλευκους" που συνεχίζουν να παρουσιάζουν προβλήματα στον άξονα και κυρίως στον τομέα της δημιουργίας φάσεων. Στο πρώτο μισό του αγώνα, ξεχώρισε μόνο ο Γεωργίου που είχε μια-δυο καλές στιγμές στο παιχνίδι, ενώ μετά το 25' ανέβασε την απόδοσή του και ο Κωστάκης. Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα αποτελεσματικός ο Οδυσσέας Κορδελιού, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
-Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στη Μίκρα με τον Λεωνίδα Μπίλη να προχωρά σε δέκα αλλαγές παικτών. Επί της ουσίας κράτησε στο παιχνίδι μόνο τον Τροίρη που μπήκε στο 24' στη θέση του Σαπάνη.
-Με 4-2-3-1 συνεχίζει ο Ηρακλής. Παπατολίκας από τα δοκάρια, Πιτσόκος (δεξιά), Προβατίδης (αριστερά), Παπαστεριανός και Σαββίδης στην άμυνα, Καπετάνος και Τρόιρης οι αμυντικοί χαφ, στον άξονα ο Γκόγκας, δεξιά ο Τσιτλακίδης, αριστερά ο Κιβρακίδης στη μεσαία γραμμή και στην κορυφή ο Χιονίδης.
70': Ο Τσιτλακίδης εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Οδυσσέα, παίρνει την μπάλα από τα δεξιά περνά τον προσωπικό του αντίπαλο και κάνει το σουτ με το αριστερό, αλλά ο τερματοφύλακας απομακρύνει την μπάλα.
71': Σουτ του Προβατίδη από τα αριστερά ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων απομακρύνει σε πρώτο χρόνο, αλλά ο Χιονίδης από κοντά παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ μειώνει σε 1-2
-Τέλος του παιχνιδιού. Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 2-1 από τον Οδυσσέα Κορδελιού.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Α' Ημιχρόνου): Κελπέκης, Ηλίας, Τριανταφυλλίδης, Χασιώτης, Λιόλιος, Νατσιόπουλος, Παληγεώργος, Γεωργίου, Κωστάκης, Σαπάνης (24' Τροίρης), Κωνσταντινίδης
ΗΡΑΚΛΗΣ (Β' Ημιχρόνου): Παπατολίκας, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Προβατίδης, Πιτσόκος, Τροίρης, Κιβρακίδης, Χιονίδης, Γκόγκας, Τσιτλακίδης, Πετράκος
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Ομέρ, Γεροντίδης, Αντωνιάδης, Μιλκούδης, Μπενίσκος, Πομάκης, Τσεβρετζής, Λαζαρίδης, Αχαρινόπουλος, Παπαργυρίου, Ζαγκναφέρης

πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: