Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Και ο κλήρος πέφτει στον...!!

Και ο κλήρος πέφτει στον...
Τέσσερις μήνες πριν το Euro είναι πολύ λίγος χρόνο για την αναζήτηση του επόμενου ομοσπονδιακού προπονητή από την FA! Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Φάμπιο Καπέλο στα «τρία λιοντάρια» είναι έξι και το england365.gr σας παρουσιάζει τα ονόματα που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες!

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας, αναμφίβολα, μπαίνει σε νέα εποχή. Για την ακρίβεια, σε ακόμη από αυτές που θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η αποτυχία στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις δεν αφορούν το… DNA της, αλλά τον τρόπο καθοδήγησης! Αν και ο Χάρι Ρέντναπ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία της Αγγλίας αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πέντε ακόμη προπονητές που θα μπορούσαν να αποδεχτούν αυτή την τεράστια «πρόκληση»!
Χάρι Ρέντναπ: Τα έχει κάνει όλα. Είναι Άγγλος, έχει εμπειρία από Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κερδίσει τρόπαια, η φιλοσοφία του είναι το ελκυστικό ποδόσφαιρο και με την Τότεναμ έχει φτάσει να διεκδικεί ακόμη και τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας κάνει άριστη δουλειά με πολλούς Άγγλους ποδοσφαιριστές.
Ρόι Χότζον: Ήταν μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Καπέλο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αλλά προτίμησε τη Λίβερπουλ, η θητεία του στην οποία μπορεί να χαρακτηριστεί παταγώδης αποτυχία. Τώρα βρίσκεται στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ και οι προπονητικές του ικανότητες δεν περνούν απαρατήρητες.
Άλαν Πάρντιου: Σε Τσάρλτον και Σαουθάμπτον μπορεί να μην κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες οπαδών και διοικήσεων, αλλά στη Νιούκαστλ «έφτιαξε» και πάλι το όνομά του! Ο Άλαν Πάρντιου οδηγεί τις «καρακάξες» από επιτυχία σε επιτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ στοχεύοντας στην πρώτη τετράδα!
Στιούαρτ Πιρς: Βοηθός του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, προπονητής στην ομάδα Νέων και πλέον, τεχνικός και της ολυμπιακής ομάδας της Βρετανίας για τους Αγώνες του 2012. Η εμπειρία είναι χαρακτηριστικό που του λείπει…
Ζοσέ Μουρίνιο: Απλά, ο «Special One»! Το καλοκαίρι έχει θέσει στόχο την επιστροφή στην Αγγλία, αλλά δεν αποκλείεται το «come back» να γίνει για χάρη της εθνικής ομάδας της χώρας. Είναι ο καταλληλότερος για να κοντρολάρει ακόμη και τα πιο αναστατωμένα αποδυτήρια, αλλά ο εκρηκτικός του χαρακτήρας ίσως να μην αρέσει στην FA, μαζί με το υψηλό κασέ του.
Αρσέν Βενγκέρ: Απολαμβάνει απεριόριστο σεβασμό από τους ποδοσφαιρικούς φορείς και τους φιλάθλους στην Αγγλία, επιμένει και πετυχαίνει, αλλά ο ίδιος δεν έχει δείξει πρόθεση να αποχωρήσει από την Άρσεναλ. Στον σύλλογο του Λονδίνου πέρασε τις πιο δύσκολες στιγμές της θητείας του στο ξεκίνημα της τρέχουσας περιόδου, αλλά κατάφερε να κάνει άπαντες να παραδεχτούν το έργο του.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: