Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δεν πάει πουθενά χωρίς Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ!!

Χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ έχει "μαζέψει" μόλις έναν πόντο στην Σούπερ Λίγκα. Διαβάστε λεπτομέρειες...
Δεν πάει πουθενά χωρίς Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ
Πολλές οι απουσίες στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά μάλλον αυτή του Στέφανου Αθανασιάδη ξεχωρίζει. Ο τελευταίος λόγω καρτών δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Κρητικούς (σ.σ. πάντως έτσι κι αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν αφού είναι τραυματίας) και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να τα καταφέρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης δίχως τον νεαρό φορ. Κάτι που δεν είναι εύκολο, όχι μόνο γιατί ο 23χρονος επιθετικός δίνει άλλη ποιότητα στον "Δικέφαλο" όταν αγωνίζεται, αλλά και γιατί φέτος οι "ασπρόμαυροι", όταν απουσιάζει ο Κλάους, δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα ματς στην Σούπερ Λίγκα!.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα σας αναφέρουμε πως ο τελευταίος δεν έχει παίξει την τρέχουσα περίοδο σε τέσσερα παιχνίδια. Αυτά κόντρα στον Εργοτέλη, τον Αρη, τον Παναθηναικό και τον Αστέρα Τρίπολης. Τι κοινό υπάρχει σε όλα αυτά τα ματς; Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε και η συγκομιδή του ήταν μόλις ένας πόντος.
Μάλιστα συνολικά στα συγκεκριμένα παιχνίδια, ο "Δικέφαλος" σκόραρε μόλις τρεις φορές και αν μη τι άλλο φαίνεται πως το γεγονός πως οι "ασπρόμαυροι" δεν είχαν ούτε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα στους αγώνες αυτούς, οφείλεται και ότι έλειπε ο Κλάους.
Ακόμη κι αν δεν σταθούμε στα αποτελέσματα όμως, είναι γεγονός πως ο νεαρός επιθετικός διά... γυμνού οφθαλμού έλειπε από τον ΠΑΟΚ που δεν είχε το εύκολο γκολ. Κάπως έτσι ο "Δικέφαλος" στα συγκεκριμένα ματς χωρίς τον Αθανασιάδη δεν έφτασε ούτε σε μία νίκη. Θα μπορέσει άραγε χωρίς τον τελευταίο, που έχει φέτος 8 τέρματα σε 16 αγώνες, να νικήσει για πρώτη φορά; Ίδωμεν...
Ο ΠΑΟΚ χωρίς Αθανασιάδη
10/09/11 Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 2-1
23/10/11 Αρης-ΠΑΟΚ 1-1
30/10/11 ΠΑΟΚ-Παναθηναικός 1-3
06/11/11 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0
Πηγή: olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: