Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Κρίνεται» του Ιμπαγάσα!!

«Κρίνεται» του Ιμπαγάσα
Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα κριθεί η συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Αργεντινός χαφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Ο 35χρονος παίκτης – όπως γράφει ο «Γαύρος» - εμφανίζεται θυμωμένος από τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάζει τη φετινή σεζόν, αφού είχε συνηθίσει να έχει γεμάτες χρονιές.

Ο «Κάνιο» επιθυμεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα. Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και να βγει «καθαρή», τότε θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε.

Πάντως, το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών εκτιμά πως όλα θα πάνε καλά και ο Ιμπαγάσα θα παίξε κανονικά στο ματς.

Αν δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του Αργεντινού θα πάρει ένας εκ των Μακούν ή Φουστέρ. Επίσης, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Τοροσίδης, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει ο Αμπντούν.

Νέο τετ-α-τετ του Μαρινάκη

Συνάντηση με τους Βασίλη Τοροσίδη, Χοσέ Χολέμπας και Μπαλάς Μέγιερι είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να «ντοπάρει» της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.

«Να παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ και το μυαλό μας να είναι μόνο στην ΑΕΚ. Να μην σκεφτόμαστε τη Ρωσία και το παιχνίδι με τη Ρούμπιν. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος λέγαμε ότι ήταν εύκολο ματς, αλλά είδατε τι πάθαμε», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στους τρεις παίκτες.

Ίσως και αναβολή!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβολή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι την Τρίτη το βράδυ η θερμοκρασία θα φτάσει τους -18 βαθμούς, κάτι που αναγκάζει την UEFA να σκέφτεται την αλλαγή ώρας του αγώνα ή να γίνει την επόμενη μέρα.

Μάλιστα, χθες τέθηκε σε λειτουργία ο μηχανισμός θέρμανσης του χλοοτάπητα στο «Λουζνίκι», ώστε να λιώσει το χιόνι μέχρι αύριο το πρωί.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: