Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Παράπονα για το μπάτζετ ο Μαραντόνα!!

Παράπονα για το μπάτζετ ο Μαραντόνα!
«Ή κάνουμε μεταγραφές ή φεύγω»! Αυτό ήταν το τελεσίγραφο του Ντιέγκο Μαραντόνα στη διοίκηση της Αλ Ουάσλ διαμαρτυρόμενος για τα χρήματα που του δίδονται να διαχειριστεί για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Αργεντινός μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας που υπήρχε με τους διοικούντες να γίνουν 7-8 μεταγραφές και όχι μόλις δύο που έγιναν τελικά στη μεταγραφική περίοδο.

«Έχουμε μια λίστα με παίκτες που θέλουμε να αποκτήσουμε αλλά δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε λόγω του περιορισμένου μπάτζετ. Έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτό που έχουμε μέχρι το τέλος της σεζόν», τόνισε ο Μαραντόνα, περνώντας όμως στην …επίθεση.

«Την επόμενη σεζόν όμως πρέπει να έχουμε ένα μεγάλο μπάτζετ για να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα μας κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικούς. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε θα αναγκασθώ να παραιτηθώ», συνέχισε.

«Αυτό που ζητώ είναι να έχουμε τις ίδιες προϋποθέσεις με τις άλλες ομάδες. Κοιτάξτε την Αλ Νασρ, που επένδυσαν σε μεγάλους παίκτες όπως ο Λούκα Τόνι. Κάτι αντίστοιχο θέλω να συμβεί και με εμάς», κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: