Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Με κόσμο η προπόνηση!!

Οι οπαδοί του Άρη πήγαν στο Ρύσιο και μίλησαν με τους παίκτες πριν από την προπόνηση και τους ζήτησαν υπομονή.
Με κόσμο η προπόνηση
Η διήμερη αποχή των ποδοσφαριστών από τις προπονήσεις κινητοποίησε και το κομμάτι των οπαδών του Άρη αντιπροσωπεία του οποίου επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη (9/02) τις εγκαταστάσεις του Ρυσίου πριν την προπόνηση.
Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να μιλήσουν στους παίκτες και να τους εκφράσουν την συμπαράστασή τους στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά το οικονομικό και ταυτόχρονα να τους ζητήσουν από τη μια πλευρά να κάνουν υπομονή και από την άλλη να μην τους επηράσει στο αγωνιστικό τώρα που η ομάδα βρήκε το δρόμο της:
"Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να ξέρετε ότι ήμαστε στο πλευρό σας. Δεν ξέραμε το μέγεθος του προβλήματος, αλλά σας ζητάμε να κάνετε υπομονή λίγο καιρό ακόμη και θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος.
Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσετε τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν και να μην επηρεαστεί η ομάδα αγωνιστικά τώρα που ήαμστα κοντά στο στόχο των πλει-οφ", τους είπαν για να ακολουθήσει μια συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές εκ των οποίων μίλησαν οι αρχηγοί της ομάδας και σε γενικές γραμμές τους εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην αποχή.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: