Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η γάτα του «Ανφιλντ» που κέρδισε το ίντερνετ


Η γάτα του «Ανφιλντ» που κέρδισε το ίντερνετ (video)Οι φίλοι της Λίβερπουλ μετέτρεψαν το σύνθημά τους «Attack… Attack... Αttack» (επίθεση, επίθεση, επίθεση) στο ηχητικά παρόμοιο «A cat, a cat, a cat» (μια γάτα, μια γάτα, μια γάτα)

Βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Ανφιλντ» για περίπου τρία λεπτά, διακόπτοντας την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ (0-0). Τα χαριτωμένα σλάλομ της που θύμισαν στους φίλους των «Κόκκινων» παίκτες του ένδοξου παρελθόντος, έδωσαν στη γάτα – εισβολέα ανέλπιστη δημοσιότητα.
Σχεδόν άμεσα δημιουργήθηκαν δεκάδες λογαριασμοί στο Twitter, από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός. Μάλιστα ένας εξ αυτών, @AnfieldCat, συγκέντρωσε περισσότερους από 17.000 ακόλουθους, ενώ εξίσου δημοφιλή αποδεικνύονται και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες σελίδες του διαδικτύου.
Γνωστοί για το γηπεδικό χιούμορ τους οι οργανωμένοι φίλοι της Λίβερπουλ δεν άργησαν να μελοποιήσουν το περιστατικό μετατρέποντας το σύνθημά τους «Attack… Attack... Αttack» (επίθεση, επίθεση, επίθεση) στο ηχητικά παρόμοιο «A cat, a cat, a cat» (μια γάτα, μια γάτα, μια γάτα).
Το τελευταίο τηλεοπτικό πλάνο της διάσημης γάτας την έδειχνε στην αγκαλιά ενός από τους υπαλλήλους ασφαλείας του «Ανφιλντ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: