Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μπλε... εφιάλτης!!

Μπλε... εφιάλτης!
Ταξιδεύοντας στο «Χόθορνς» με την παράδοση να επιδεικνύει 15 νίκες της Τσέλσι σε ισάριθμα ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, οι «μπλε» ούτε που φαντάζονταν αυτό που θα ακολουθούσε. Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τους «baggies», έμειναν στο -3 από την τετράδα και μετρούν πλέον μόλις τρεις νίκες σε 12 ματς πρωταθλήματος! Εύκολη λεία η Μπόλτον για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» επιβλήθηκαν με σκορ 2-0, αύξησαν τη διαφορά τους από τη Γιουνάιτεντ στο +5 και περιμένουν το ντέρμπι των «κόκκινων διαβόλων» με την Τότεναμ. Η Σουόνσι «έσπρωξε» τη Γουίγκαν στο… γκρεμό με δύο γκολ! Νίκη για Στόουκ, στο 1-1 τελείωσαν τα ματς Μπλάκμπερν – Άστον Βίλα και ΚΠΡ – Έβερτον.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Γουέστ Μπρομ - Τσέλσι 1-0

Βαριά κι ασήκωτη η νύχτα. Η χαρά της Τσέλσι κράτησε μια εβδομάδα! Μετά την «τριάρα» επί της Μπόλτον, οι «μπλε» επισκέφτηκαν το «Χόθορνς» με… όπλο την παράδοση. Από μόνη της, όμως, δεν βοηθάει. Επήλθε αγωνιστική κατάρρευση, οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ κι έμειναν με 3 νίκες σε 12 ματς!

Μάντσεστερ Σίτι - Μπόλτον 2-0

Εις αύριον τα σπουδαία! Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά κόντρα στη Μπόλτον, επικράτησε με σκορ 2-0 χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, πέρασε ευχάριστα το απόγευμα του Σαββάτου και πλέον περιμένει στο +5 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «στραβοπατήσει» στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Στόουκ - Νόριτς 1-0

Ο νόμος του «Μπριτάνια» αρχίζει και πάλι να τίθεται σε εφαρμογή. Η Στόουκ, με σκόρερ τον Εθέρινγκτον επικράτησε 1-0 της Νόριτς, φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα.

Γουίγκαν - Σουόνσι 0-2

Η Σουόνσι δεν… δάκρυσε με την παρουσία της Γουίγκαν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και της έδωσε ακόμη ένα… σπρώξιμο προς την Τσάμπιονσιπ! Οι «κύκνοι» επισκέφτηκαν το «DW Stadium» και επιβλήθηκαν των ουραγών με σκορ 2-0 για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!

ΚΠΡ - Έβερτον 1-1

Ακόμα και όταν δεν… παίζει μπάλα, η Έβερτον έχει τον τρόπο να «κλέβει» βαθμούς. Το απέδειξε και σήμερα κόντρα στην ΚΠΡ! Τα «ζαχαρωτά» δεν λύγισαν από τον «καταιγισμό» ευκαιριών των γηπεδούχων και έμειναν στο ισόπαλο 1-1!

Μπλάκμπερν - Άστον Βίλα 1-1

Η γκρίνια, αλλά και η γκίνια για Μπλάκμπερν και Άστον Βίλα συνεχίζεται. Οι δύο τους έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο «Ίγουντ Παρκ», έχοντας αμφότερες την ευκαιρία να πάρουν το ματς αλλά να περιορίζονται τελικά στον ένα πόντο και τους οπαδούς τους να συνεχίζουν να… γκρινιάζουν!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3/2

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 1-2
(23’ αυτ. Κοσιελνί – 31’, 90’ + 2΄Φαν Πέρσι)

Μπλάκμπερν – Άστον Βίλα 1-1
(85’ Νταν – 24’ Ενζόγκμπια)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπόλτον 2-0
(23’ αυτ. Στέινσον, 69’ Μπαλοτέλι)

ΚΠΡ – Έβερτον 1-1
(36’ Ζαμόρα – 31’ Ντρέντε)

Στόουκ – Νόριτς 1-0
(72’ Εθέρινγκτον)

Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι 1-0
(82’ ΜακΌλεϊ)

Γουίγκαν – Σουόνσι 0-2
(45’ + 2’, 54’ Σίγκουρντσον, 61’ κοκ. Ντάιερ)

Κυριακή 4/2

Νιούκαστλ – Σάντερλαντ (14:00)
Φούλαμ – Γουλβς (16:05)
Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:10)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: