Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Ταυλαρίδης!

«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Ταυλαρίδης!
Ξαφνικό -όσο και σοβαρό- θέμα με τον Στάθη Ταυλαρίδη προέκυψε στον ΟΦΗ!

Ο Έλληνας αμυντικός ξέσπασε πριν την προπόνηση της Παρασκευής επειδή δεν βρήκε τα ρούχα του στη θέση τους!

Συνδέοντας, λοιπόν, το συγκεκριμένο περιστατικό με την απουσία επί τρεις ημέρες του φροντιστή της ομάδας και θεωρώντας την ενδεικτική πλέον της κατάστασης που επικρατεί, ζήτησε να αποχωρήσει!

Ο Ταυλαρίδης ήταν ήδη δυσαρεστημένος από την απουσία του Μπάμπη Χαραλαμπάκη (σ.σ. ο φροντιστής) λόγω των οικονομικών διαφορών που έχει ο τελευταίος με τη διοίκηση (έχει να πληρωθεί 2,5 μήνες). Όταν, λοιπόν, θεώρησε ότι υπάρχουν ελλείψεις στην προετοιμασία της σημερινής προπόνησης, αποχώρησε εκνευρισμένος χωρίς να συμμετάσχει σε αυτή.

Δεν έμεινε, δε, μονάχα εκεί, αλλά εξουσιοδότησε τον εκπρόσωπό του να ζητήσει από μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ τη λύση του συμβολαίου του. Παρόλα αυτά, στην πορεία -και κατόπιν συζητήσεων με μέλη της διοίκησης και τον Νίκο Αναστόπουλο- ο Ταυλαρίδης φέρεται να ηρέμησε. Όσον αφορά στις ενέργειες της διοίκησης, αυτές συζητήθηκαν σε έκτακτο Δ.Σ. που συγκλήθηκε για το θέμα το βράδυ της Παρασκευής.

Παρόλο, λοιπόν, που δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του παίκτη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (εξαρχής είχε υπογραμμίσει πως θα αγωνιστεί κανονικά) το αν θα παραμείνει ή όχι στον ΟΦΗ αναμένεται να ξεκαθαριστεί από τη Δευτέρα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: