Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Αδιόρθωτη η Λάρισα…!!

Αδιόρθωτη η Λάρισα…
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Λάρισα έμεινε μακριά από τη νίκη, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την αναμέτρησή της κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας- Φωκικό- και να μείνει σε τροχιά Play off.

Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής έμειναν ισόπαλοι (0-0), περιμένοντας πλέον τα πιθανά στραβοπατήματα των ομάδων που βρίσκονται σε υψηλότερη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε θέαμα, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία, την οποία δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ.

Η Λάρισα, μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτό, ωστόσο ο ρυθμός πάγωσε όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αρμπακιόλης, διέκοψε τον αγώνα, λόγω της ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από τους φιλάθλους της Λάρισας.

Λάρισα: Βοσνιάδης, Βενετίδης, Ψωμάς, Ααράμπ, Αραμπατζής, Χατζής, (46' Καούνος) Νεμπεγλέρας, Πίνα, Βούζας (61' Γκονζάλες), Μπλέντι (71' Καρανίκας), Γκρούμπιεσιτς.

Φωκικός: Βρονταράς, Φαρμάκης, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (74' Σίλας Αντράντε), Κανελλόπουλος (83' Νικόλτσης), Μπουλουλής (85' Κουρέλης).

Η αγωνιστική (17η):

Παρασκευή 2/3

Πλατανιάς – Καλλονή 3-0
(2’ Μιρτσέτα, 33’ Ναζλίδης, 63’ Μαραγκουδάκης)

Σάββατο 3/3

Λάρισα – Φωκικός 0-0

Κυριακή 4/3

Παναχαϊκή – Βύζας Μεγάρων 15:00
Πιερικός – Ηρακλής Ψαχνών
Καλλιθέα – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Θρασύβουλος – Αναγέννηση Επανομής
Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα 5/3

Βέροια – Πανσερραϊκός 19:00

Η επόμενη αγωνιστική (18η):

Πλατανιάς – Παναχαϊκή
Βύζας Μεγάρων – Βέροια
Καλλονή – Πανθρακικός
Πανσερραϊκός – Πιερικός
Ηρακλής Ψαχνών – Λάρισα
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Θρασύβουλος
Φωκικός – Εθνικός Αστέρας
Αναγέννηση Επανομής – Αγροτικός Αστέρας

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: