Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Διπλό για κορυφή!!

Διπλό για κορυφή!
Με στόχο τη νίκη στην έδρα της Ντιζόν που θα την διατηρήσει στην κορυφή του Σαμπιονά, η Μονπελιέ αγωνίζεται στo Γκαστόν Ζεράρ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Παρί Σεν Ζερμέν που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς φιλοξενεί την Αζαξιό, ενώ η πρωταθλήτρια Λιλ υποδέχεται την Οσέρ.

Δώρο από την Ντιζόν περιμένει πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν για να επιστρέψει στην κορυφή, μετά την ισοπαλία της την περασμένη εβδομάδα στο Ζερλάν που έδωσε την δυνατότητα στην Μονπελιέ να προσπεράσει. Οι πρωτοπόροι του Σαμπιονά καλούνται να φανούν δυνατοί στα δύσκολα, την ώρα που μετρούν εκτός έδρας πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Το πιο αμφίρροπο ματς από πλευράς δυναμικότητας των ομάδων ωστόσο, διεξάγεται στο Βελοντρόμ, εκεί όπου η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Τουλούζ με σκοπό να την νικήσει και να την προσπεράσει. Οι Μασσαλοί καλούνται ταυτόχρονα να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τη τελευταία πενταετία, όπου δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν την Τουλούζ εντός έδρας, με μια νίκη των φιλοξενούμενων και τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες μέχρι πέρσι. Πάντως η ομάδα του Ντεσάμπ θέλει τους βαθμούς για να ξεκινήσει αντεπίθεση, καθώς έχει και εξ αναβολής παιχνίδι μεσοβδόμαδα.

Η 26η αγωνιστική του Σαμπιονά

Σάββατο 2/3 20.00

Ντιζόν-Μονπελιέ
Λιλ-Οσέρ
Μαρσέιγ-Τουλούζ
Νανσί-Λιόν
Σοσό-Βαλενσιέν
Σεντ Ετιέν-Εβιάν

22.00 Μπορντό-Νις

Κυριακή 3/3 18.00

Καέν-Μπρεστ
Παρί Σεν Ζερμέν-Αζαξιό

22.00 Λοριάν-Ρεν

Η επόμενη αγωνιστική 27η αγωνιστική

Σάββατο 10/3

Εβιάν-Σοσό
Νις-Νανσί
Μπρεστ-Μπορντό
Τουλούζ-Λοριάν
Βαλενσιέν-Σεντ Ετιέν
Λιόν-Λιλ

Κυριακή 11/3

Ντιζόν-Παρί Σεν Ζερμέν
Ρεν-Οσέρ
Μονπελιέ-Καέν

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: