Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Έγινε κουβέντα και για δανεικούς!!

Ο Ζήσης Βρύζας μέσα από την συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της Πόρτο, προσπάθησε να τους πείσει πως οι δύο ομάδες πρέπει να συνεχίσουν τη συνεργασία, αφού στη πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη, υπήρξε επιτυχία.
Έγινε κουβέντα και για δανεικούς
Η υπόθεση Βιεϊρίνια χαρακτηρίστηκε οδηγός από τον Βρύζα, που ξεκαθάρισε στη Πόρτο πως πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε νεαρού αθλητή που δεν μπορεί να σταθεί ακόμη στη Πόρτο, αφού ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια που διαθέτει τεχνογνωσία, αλλά και παραστάσεις που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον.
Η Πόρτο έδειξε να συμφωνεί με τη λογική Βρύζα και μάλιστα ξεκαθάρισε πως έχει τρεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να δοθούν δανεικοί στον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας ξεκαθάρισε πως τον απασχολεί το ενδεχόμενο αυτό και σίγουρα θα γίνει κουβέντα με τους Πορτογάλους στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Από εκεί και πέρα, οι Πορτογάλοι αφού ο Πίντο Ντα Κόστα άναψε πράσινο φως για τον διακανονισμό, πέρασαν ένα κλίμα πως στη φάση που βρίσκονται οι δύο χώρες θα πρέπει να αναπτύσσονται συνεργασίες όπως αυτές της Πόρτο με τον ΠΑΟΚ.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και απ ότι φαίνεται είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να τσεκάρει το αν υπάρχει κάποιος αξιόλογος ποδοσφαιριστής για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι ή όχι.
Πρέπει να σημειωθεί, πως η στρατηγική δανεισμών της Πόρτο είναι βολική σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, αφού ο κάθε παίκτης όσο περισσότερο παίζει, τόσο λιγότερα χρήματα δαπανά η ομάδα που τον δανείζεται.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: