Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Το πλάνο του Μπόλονι!!

O Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ετοιμάσει το πλάνο του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας στη μάχη Γιάννου και Νιμανί.
Το πλάνο του Μπόλονι
Tο κουβάρι των σκέψεών του για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηανϊκό στο ΟΑΚΑ ξετύλιξε ο Λάσλο Μπόλονι στην τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα. Στις δοκιμές  ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε τη διάθεση να επιλέξει τους εξής έντεκα για το αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί και πάλι σε διάταξη 4-2-3-1:
Ο Γλύκος θα καθίσει κάτω από την εστία, ο Αποστολόπουλος θα παίξει στα δεξιά και ο Λίνο στα αριστερά της άμυνας, ενώ ρόλο στόπερ θα έχουν ο Μαλεζάς και ο Τσιρίλο. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συγκροτούν οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης, ενώ σε ό,τι αφορά στα άκρα της επίθεσης, ο Σαλπιγγίδης θα κινείται δεξιά και ο Νιμανί αριστερά, στην πρώτη, πιθανότατα εμφάνισή του, ως βασικός (αν δεν συμβεί αυτό τότε θα αγωνιστεί ο Γεωργιάδης).
Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γιάννου, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός για δέυτερη σερί προπόνηση έδειξε την πρόθεση να αφήσει στον πάγκο τον Αθανασιάδη. 
Πηγή: Olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: