Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μια ξεκάθαρη απάντηση!!

Φύγει, μείνει στην Εθνική ομάδα, κύριος παραμένει ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος στα περίπου εννέα χρόνια παρουσίας του στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
Μια ξεκάθαρη απάντηση
Τουναντίον, δικαίωμά του είναι να έχει άλλου είδους φιλοδοξίες. Και να σκέφτεται να επιστρέψει σε σύλλογο, καθώς από τον πάγκο ενός εθνικού συγκροτήματος απουσιάζει η συνεχής δράση. Δικαίωμα, βέβαια, αν όχι αξίωση, είναι και της ΕΠΟ όπως λάβει σύντομα την απάντηση του Πορτογάλου προπονητή, ώστε να ξέρει κι εκείνη πώς θα πορευθεί μετά την τελική φάση του Euro 2012. Κι ο χρόνος πιέζει, διότι ακόμα κι αν συμβεί το απευκταίο και η Εθνική ομάδα δεν καταφέρει να προκριθεί στη δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, θα έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουνίου. Και ύστερα από περίπου 2,5 μήνες θα ξεκινήσουν οι αγώνες για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η Λετονία (7/9) δεν θα... περιμένει πότε εμείς θα ετοιμαστούμε.
Η διοίκηση της ΕΠΟ, λοιπόν, καλείται να λάβει μία ξεκάθαρη απάντηση από τον Φερνάντο Σάντος, ώστε να ξέρει κι εκείνη πώς και προς τα πού θα κινηθεί. Εκτός εάν ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, κάτι που γνωρίζει η Ομοσπονδία και απλώς δεν ανακοινώνεται ώστε να μη διαταραχθεί το κλίμα. Πάντως να συμβαίνει το αντίστροφο θεωρείται σχεδόν αδύνατο. Να έχει επέλθει συμφωνία και να μην έχει ανακοινωθεί. Εκτός εάν ο Σάντος παραμένει όντως αναποφάσιστος...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: