Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

"Θα παλέψουμε για τη νίκη"

Ο Παναγιώτης Λαγός, λίγο πριν το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην κάμερα της Nova και επισήμανε ότι παρά το γεγονός πως η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στόχος τους είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.
"Θα παλέψουμε για τη νίκη"
«Σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι ύψη, αλλά θα παλέψουμε όπως σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Ελπίζουμε η τύχη να είναι με το μέρος μας. Δεν αρκεί ένα καλό ημίχρονο, όπως στο περασμένο παιχνίδι, σημασία έχει η διάρκεια. Άλλωστε εκεί είχαμε και την αποβολή και αποσυντονιστήκαμε. Θα πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες για να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς αν εμείς είμαστε καλοί και κοντράρουμε τον Άρη μπορούμε να κερδίσουμε. Γιατί αν πρέπει να περιμένουμε τον αντίπαλο να μην είναι καλός, τότε δεν έχουμε καμιά ελπίδα».
Τέλος, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης τόνισε: «Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, ώστε να μέχρι το τέλος να παραμείνουμε ψηλά για να ελπίζουμε στην έξοδο στο Europa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: