Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ρέντναπ: «Δεν κάνει θέατρο ο Μπέιλ»

Ρέντναπ: «Δεν κάνει θέατρο ο Μπέιλ»
Στο πλευρό του Γκάρεθ Μπέιλ τάχθηκε ο Χάρι Ρέντναπ. Ο Ουαλός μπακ χαφ της Τότεναμ κερδίζει πολλά φάουλ και ο 65χρονος προπονητής τόνισε ότι δέχεται αρκετά χτυπήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Επίσης, ο Άγγλος τεχνικός διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπέιλ να απουσιάζει λόγω σοβαρού τραυματισμού από τον κυριακάτικο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αυτά δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, αλλά απλώς νιώθει ελαφρύ σφίξιμο, το οποίο δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Θα περιμένουμε και ελπίζουμε πως θα είναι έτοιμος (σ.σ. για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή)», ανέφερε αρχικά ο Ρέντναπ και στη συνέχεια μίλησε για αγωνιστική συμπεριφορά του διεθνούς ποδοσφαιριστή:

«Δε νομίζω ότι βουτά. Δεν έχω μιλήσει μαζί του για αυτό και δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος. Δέχεται πολλά χτυπήματα στους αγώνες του. Φέτος, άλλωστε, δίνονται περισσότερες κίτρινες για σκληρά φάουλ, παρά για θέατρο. Όπως όλοι οι σπουδαίοι παίκτες, έτσι και αυτός πρέπει να προσαρμοστεί στα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων σε βάρος του».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: