Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Θίχθηκαν τα συμφέροντα Μανωλά και ΑΕΚ»!

«Θίχθηκαν τα συμφέροντα Μανωλά και ΑΕΚ»!
Ο επίλογος του σίριαλ της (μη) μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ γράφτηκε και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός αμυντικός επέστρεψε από την Ουκρανία και δια στόματος του θείου του, Στέλιου, άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του.

«Θίχθηκαν τα συμφέροντα και του παίκτη και της ΑΕΚ, γι’ αυτό δεν προχώρησε η μεταγραφή», τόνισε η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

Ο Μανωλάς αφίχθη λίγο μετά τις 11 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Και ο Στέλιος Μανωλάς, όμως, που δέχθηκε να πει δυο κουβέντες, αρκέστηκε να πει απλά:

«Στην περίοδο μεταγραφών του Ιανουαρίου, ο Κώστας μπορούσε να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του, εφόσον ερχόταν πρόταση που θα ικανοποιούσε τον παίκτη και την ΑΕΚ. Αυτό έγινε, αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωση με την Ντνιέπρ».

Ερωτώμενος, δε, για το τι πρόκειται να κάνει ο παίκτης στο μέλλον, δεν απέκλεισε τίποτα αναφέροντας λιτά: «Θα δούμε. Το συμβόλαιο του Κώστα λήγει το καλοκαίρι».

Ελαφρώς πιο διαφωτιστική, πάντως, υπήρξε λίγο νωρίτερα η δικηγόρος του παίκτη, κ. Τζανίνη που ξεκαθάρισε ότι «έχουν διακοπεί οι διαπραγματεύσεις με την ουκρανική ομάδα». Η ίδια εξήγησε ότι «θεωρήσαμε πως θίχτηκαν τα συμφέροντα και του παίκτη και της ΑΕΚ και γι’ αυτό δεν προχώρησε η μεταγραφή».

Όταν, δε, η κ. Τζανίνη ερωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ήταν ξεκάθαρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι, όχι, δεν υπάρχει».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: