Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πέτυχε διακανονισμό, κράτησε τη σχέση!!

Ο Βρύζας κατάφερε να κάνει έναν βολικό διακανονισμό με την Πόρτο, ενώ γνωρίζει πως υπάρχουν τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές της που μπορούν να έρθουν δανεικοί το καλοκαίρι. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Πέτυχε διακανονισμό, κράτησε τη σχέση
Ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σήμερα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, έτσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε χθες το απόγευμα κρίσιμο ραντεβού με τους ανθρώπους της Πόρτο, έτσι ώστε να τους πείσει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για άμεση καταβολή του ποσοστού που δικαιούνται οι Δράκοι μετά την πώληση του Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να καταβάλει ένα ποσό 1,15 εκατ. ευρώ, νούμερο που στη παρούσα φάση θα τον έβγαζε εκτός προγραμματισμού πληρωμών αφού γίνεται τεράστια προσπάθεια να μπει σε μία σειρά η ΠΑΕ. Παρότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στις πρώτες επαφές που είχε το πρωί της Παρασκευής ο Βρύζας, τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως πέτυχε να κάνει έναν βολικό διακανονισμό, σύμφωνα με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα δώσει άμεσα 200.000 ευρώ και μετά κάθε μήνα από 100.000.

Στις επαφές που συμμετείχε και ο πρόεδρος των Δράκων Πίντο ντα Κόστα συζητήθηκε και το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας των δύο ομάδων. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε πετυχημένο το πείραμα Βιεϊρίνια και ξεκαθάρισε πως πιστεύει ότι η ομάδα του διαθέτει τις προϋποθέσεις για οποιοδήποτε παιδί θέλει να εξελιχθεί και δεν μπορεί να παίξει απευθείας στην Πόρτο να αντλήσει τις βάσεις που χρειάζεται στον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της Πόρτο ενημέρωσαν τον Βρύζα πως διαθέτουν τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ για δανεισμό το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε σίγουρα οι δύο πλευρές θα κάνουν νέο ραντεβού. Από κει και πέρα σήμερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κάνουν το τελικό ραντεβού με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Umbro με την οποία η ΠΑΕ θα συνεργαστεί τα επόμενα χρόνια. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και σήμερα μπορεί να υπάρξει οριστική συμφωνία.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: