Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Στάση αναμονής από FA!!

Ο Γενικός Γραμματέας της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας, Άλεξ Χόρν, επιβεβαίωσε ότι η λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Φάμπιο Καπέλο είναι έτοιμη, αλλά οι τελικές κινήσεις θα γίνουν μετά το πέρας της Πρέμιερ Λιγκ.
Στάση αναμονής από FA
Ο Χορν είναι μέλος της τετραμελούς επιτροπής που έχει οριστεί από την FA για να βρει τον επόμενο τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας, αλλά... δεν βιάζεται. Φαβορί παραμένει ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, αλλά από ό,τι φαίνεται, δεν... παίζει μόνος του.

«Έχουμε έτοιμη τη λίστα. Μεγάλη, μικρή... σημασία έχει ότι υπάρχει μια λίστα. Είναι μία απόφαση που θα ληφθεί στο τέλος της χρονιάς. Αναγνωρίζουμε ότι πολλοί προπονητές που βρίσκονται στη λίστα έχουν αυτή τη στιγμή υποχρεώσεις και δεν θέλουμε να διακόψουμε κανενός τη χρονιά. Δεν βιαζόμαστε και περιμένουμε κάτι στο τέλος της περιόδου», τόνισε για να προσθέσει ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα στο να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να ανακοινώσουν τον «εκλεκτό»:

«Είναι απολύτως ρεαλιστικό. Έχουμε όλα τα λειτουργικά μας σχέδια έτοιμα. Μπορούμε να παραδώσουμε την ομάδα στην Πολωνία, οπότε είναι πολύ πιθανόν».
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: