Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ούτε η ΑΕΚ χάνεται ούτε ο Μανωλάς!!

Η πώληση του Κώστα Μανωλά, όπως έγραφα και χθες, δεν θα έσωζε την ΑΕΚ, αλλά και η ματαίωσή της δεν αποτελεί καταστροφή. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Ούτε η ΑΕΚ χάνεται ούτε ο Μανωλάς
Το πρόβλημα της ρευστότητας, που είναι εκ των ων ουκ άνευ αυτήν τη στιγμή για την ΑΕΚ, παραμένει, ενώ τα χρονικά περιθώρια για την αντιμετώπιση ορισμένων ανελαστικών υποχρεώσεών της εκμηδενίζονται.
Αναγκαστικά, λοιπόν, θα προκύψει σύντομα κάποια λύση. Ή θα παραιτηθεί αυτή η προσωρινή διοίκηση και θα προέλθει κάποια άλλη μέσω Πρωτοδικείου ή έστω και στο παρά πέντε θα βρεθούν χρήματα από τους μετόχους, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει καμία ένδειξη αυτήν τη στιγμή. Στην πρώτη περίπτωση, είναι αμφίβολο αν θα υπάρξουν υποψηφιότητες. Χωρίς χρήματα μια διοίκηση Πρωτοδικείου το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συρρικνώσει την ομάδα σε επίπεδο κατώτερης κατηγορίας και δεν βλέπω ποιοι θα ήταν διατεθειμένοι να αναλάβουν τέτοια ευθύνη.
Τη δεδομένη στιγμή η μόνη πιθανή πηγή χρηματοδότησης της ΠΑΕ είναι ο... Ψωμιάδης, αλλά ο χρόνος μέσα στον οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί είναι άδηλος. Επομένως το θέμα είναι να επιβιώσει στο ενδιάμεσο διάστημα, κάτι που δεν φαίνεται για την ώρα πως μπορεί να γίνει. Τη Δευτέρα η διοίκηση του κ. Δημητρέλου θα εκθέσει δημόσια την κατάσταση και πιθανότατα θα εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει κάτω από τις παρούσες συνθήκες.
Η παραίτησή της θα κινήσει τις εξελίξεις κι αυτό από μια άποψη είναι θετικό, αφού, αν δεν μιλήσει ούτε τώρα ο κ. Νοτιάς, θα πρέπει να το πάρουν όλοι απόφαση ότι δεν μπορεί η ΑΕΚ να υπολογίζει σε αυτόν. Ως προς τον Μανωλά τώρα, ο παίκτης δεν έχασε και τίποτε από τη ματαίωση της μεταγραφής του στην Ντνιεπρ. Σε λίγους μήνες είναι ελεύθερος και θα μπορεί να βρει και καλύτερη πρόταση. Η ΑΕΚ πάλι, αν έως τότε έχουν λυθεί τα προβλήματά της, δεν έχει παρά να τον κρατήσει, πράγμα που είναι και η δική του επιθυμία.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: